Secret ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 3 دقیقه قبل، Golnaz گفته است: خیلی هوس انگیزه دستت درد نکنه خودت ک استادی 3 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۷ در 00:11، Delaram گفته است: اسید سیتریک تو بی نظیری یدونه ای نمونه ای . قصد ازدواج نداری نه یوزارسیف گول نمیخوره 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۷ در 01:40، Sahar_96 گفته است: سکرت خواستگارا اینجاهم دس بردار نیستن عزیز مصر هرجا بره همینه سحر 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshaa ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۶ در 19:33، Armin_music گفته است: مرسی که دستور پخت میذاری یکی مث من به شدت به این دستور پختا نیاز داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lonely ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 کله پاچه رو هم بزار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفر ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 طرز تهیه پفیلا رو هم بذارید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تهمینه ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 در ۱۴۰۱/۴/۲۶ در 18:39، Secret گفته است: دیزی یا آبگوشت از آن دست غذاهای محبوب ایرانی است که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقهای نداشته باشد. البته نحوه طبخ آن در نقاط مختلف کشور با هم تفاوت دارد. طبق نظر اغلب طرفداران این غذا، دیزی در ظرف سفالی طعم متفاوت و خاصی دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب به طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی بپردازیم. مواد لازم برای طرز تهیه دیزی سنگی گوشت گوسفند همراه با استخوان و چربی: نیم کیلو نخود و لوبیای سفید: یک لیوان گوجه فرنگی: چهار عدد پیاز: دو عدد سیر: چهار حبه فلفل سبز: چهار عدد سیب زمینی: چهار عدد رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل، آبلیمو: به مقدار لازم طرز تهیه دیزی خانگی در ظرف سفالی برای درست کردن این غذای سنتی و خوشمزه به صورت زیر عمل کنید: مرحله اول: آماده کردن مواد ابتدا باید گوشت گوسفندی را تمیز بشویید و کنار بگذارید. گوجه، سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و داخل ظرف سفالی بریزید. سپس سیر، نخود و لوبیا را هم به آن اضافه کنید. به اندازه ۵ تا ۶ لیوان آب داخل ظرف سفالی بریزید. برای جلوگیری از شکسته شدن ظرف سفالی باید یک شعله پخش کن روی شعله قرار دهید و حرارت را هم کم کنید. بعد از ۲-۳ ساعت گوشت و سایر مواد پخته میشود. اگر گوشت از گوسفند جوان باشد غذا خیلی زود آماده میشود. مرحله دوم: آماده کردن دیزی در ظرف سفالی وقتی مواد آبگوشت به طور کامل پخته شد، نوبت به طعمدار کردن آبگوشت میرسد. در این زمان باید نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل سبز را داخل غذا بریزید. همچنین رب گوجه را هم به غذا اضافه کرد و آن را هم بزنید. اگر چربی آبگوشت به طور کامل پخته شده است، آن را از آبگوشت جدا کرده و با گوشتکوب خوب له کنید. حالا مجددا آن را به داخل آبگوشت بریزید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر دیزی شما با مواد جدید بپزد. راز آبگوشت خوشمزه برای طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی باید به چندین نکته مهم توجه داشته باشید که عبارتند از: نمک را در ابتدا پختن غذا اضافه نکنید. زیرا باعث دیرپز شدن حبوبات و گوشت میشود. برای اینکه نفخ دیزی سنگی از بین برود، حبوبات را از یک شب قبل در آب خیس کرده و آب آن را چندین مرتبه خالی کنید. برای جلوگیری از شکستن ظرف سفالی، شعله را کم کنید. برای طرز تهیه دیزی سنگی میتوانید از حرارت ذغال هم استفاده کنید. در گذشته از تنور برای طبخ این غذا استفاده میکردند. فقط مراقب باشید ذغال بیش از حد نباشد تا باعث شکسته شدن و به هدر رفتن غذای شما نشود. از آنجا که زمان طبخ این غذا زیاد است، باید آب زیادی را داخل آن بریزید. اما مراقب باشید که طعم غذا از بین نرود. برای خوشمزهتر شدن غذا میتوانید به جای چربی از دنبلان گوسفند استفاده کنید. همچنین اضافه کردن آب قلم هم میتواند غذای شما را خوشمزهتر کند. میزان ادویه و رب دیزی سنگی درست مثل طرز تهیه قیمه است. برای غلیظ شدن آبگوشت چکار کنیم؟ برای اینکه در طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی مجبور به خوردن آبگوشت آبکی نشوید، بهتر است آن را غلیظ تهیه کنید. دادن زمان باعث تبخیر آب اضافه دیزی میشود. در نتیجه آبگوشت غلیظتری خواهید داشت. توجه داشته باشید که اضافه کردن رب و ادویه هم تا حدودی باعث غلیظتر شدن غذا میشود. فلفل دلمه اش زیادی مزه قالب داره سراشپز 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 عوم ینی میشه واس مام بپزی دلم خاست سلطان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 5 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 40 دقیقه قبل، فندق گفته است: عوم ینی میشه واس مام بپزی دلم خاست سلطان حتما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Aftaabgardaan ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 خیلی دیزی دوس داریا عموعالی بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zhiiina ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 واقعنی بلدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 5 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 2022 59 دقیقه قبل، Secret گفته است: حتما منتظرماااا 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 6 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2022 لایک سلطان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .