Secret ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 دیزی یا آبگوشت از آن دست غذاهای محبوب ایرانی است که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقهای نداشته باشد. البته نحوه طبخ آن در نقاط مختلف کشور با هم تفاوت دارد. طبق نظر اغلب طرفداران این غذا، دیزی در ظرف سفالی طعم متفاوت و خاصی دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب به طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی بپردازیم. مواد لازم برای طرز تهیه دیزی سنگی گوشت گوسفند همراه با استخوان و چربی: نیم کیلو نخود و لوبیای سفید: یک لیوان گوجه فرنگی: چهار عدد پیاز: دو عدد سیر: چهار حبه فلفل سبز: چهار عدد سیب زمینی: چهار عدد رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل، آبلیمو: به مقدار لازم طرز تهیه دیزی خانگی در ظرف سفالی برای درست کردن این غذای سنتی و خوشمزه به صورت زیر عمل کنید: مرحله اول: آماده کردن مواد ابتدا باید گوشت گوسفندی را تمیز بشویید و کنار بگذارید. گوجه، سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و داخل ظرف سفالی بریزید. سپس سیر، نخود و لوبیا را هم به آن اضافه کنید. به اندازه ۵ تا ۶ لیوان آب داخل ظرف سفالی بریزید. برای جلوگیری از شکسته شدن ظرف سفالی باید یک شعله پخش کن روی شعله قرار دهید و حرارت را هم کم کنید. بعد از ۲-۳ ساعت گوشت و سایر مواد پخته میشود. اگر گوشت از گوسفند جوان باشد غذا خیلی زود آماده میشود. مرحله دوم: آماده کردن دیزی در ظرف سفالی وقتی مواد آبگوشت به طور کامل پخته شد، نوبت به طعمدار کردن آبگوشت میرسد. در این زمان باید نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل سبز را داخل غذا بریزید. همچنین رب گوجه را هم به غذا اضافه کرد و آن را هم بزنید. اگر چربی آبگوشت به طور کامل پخته شده است، آن را از آبگوشت جدا کرده و با گوشتکوب خوب له کنید. حالا مجددا آن را به داخل آبگوشت بریزید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر دیزی شما با مواد جدید بپزد. راز آبگوشت خوشمزه برای طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی باید به چندین نکته مهم توجه داشته باشید که عبارتند از: نمک را در ابتدا پختن غذا اضافه نکنید. زیرا باعث دیرپز شدن حبوبات و گوشت میشود. برای اینکه نفخ دیزی سنگی از بین برود، حبوبات را از یک شب قبل در آب خیس کرده و آب آن را چندین مرتبه خالی کنید. برای جلوگیری از شکستن ظرف سفالی، شعله را کم کنید. برای طرز تهیه دیزی سنگی میتوانید از حرارت ذغال هم استفاده کنید. در گذشته از تنور برای طبخ این غذا استفاده میکردند. فقط مراقب باشید ذغال بیش از حد نباشد تا باعث شکسته شدن و به هدر رفتن غذای شما نشود. از آنجا که زمان طبخ این غذا زیاد است، باید آب زیادی را داخل آن بریزید. اما مراقب باشید که طعم غذا از بین نرود. برای خوشمزهتر شدن غذا میتوانید به جای چربی از دنبلان گوسفند استفاده کنید. همچنین اضافه کردن آب قلم هم میتواند غذای شما را خوشمزهتر کند. میزان ادویه و رب دیزی سنگی درست مثل طرز تهیه قیمه است. برای غلیظ شدن آبگوشت چکار کنیم؟ برای اینکه در طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی مجبور به خوردن آبگوشت آبکی نشوید، بهتر است آن را غلیظ تهیه کنید. دادن زمان باعث تبخیر آب اضافه دیزی میشود. در نتیجه آبگوشت غلیظتری خواهید داشت. توجه داشته باشید که اضافه کردن رب و ادویه هم تا حدودی باعث غلیظتر شدن غذا میشود. 15 7 9 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شینفندرسکی ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 او مای گاد سرآشپز سکرتیوس 2 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Royaye shab ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 4 دقیقه قبل، Secret گفته است: دیزی یا آبگوشت از آن دست غذاهای محبوب ایرانی است که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقهای نداشته باشد. البته نحوه طبخ آن در نقاط مختلف کشور با هم تفاوت دارد. طبق نظر اغلب طرفداران این غذا، دیزی در ظرف سفالی طعم متفاوت و خاصی دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب به طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی بپردازیم. مواد لازم برای طرز تهیه دیزی سنگی گوشت گوسفند همراه با استخوان و چربی: نیم کیلو نخود و لوبیای سفید: یک لیوان گوجه فرنگی: چهار عدد پیاز: دو عدد سیر: چهار حبه فلفل سبز: چهار عدد سیب زمینی: چهار عدد رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل، آبلیمو: به مقدار لازم طرز تهیه دیزی خانگی در ظرف سفالی برای درست کردن این غذای سنتی و خوشمزه به صورت زیر عمل کنید: مرحله اول: آماده کردن مواد ابتدا باید گوشت گوسفندی را تمیز بشویید و کنار بگذارید. گوجه، سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و داخل ظرف سفالی بریزید. سپس سیر، نخود و لوبیا را هم به آن اضافه کنید. به اندازه ۵ تا ۶ لیوان آب داخل ظرف سفالی بریزید. برای جلوگیری از شکسته شدن ظرف سفالی باید یک شعله پخش کن روی شعله قرار دهید و حرارت را هم کم کنید. بعد از ۲-۳ ساعت گوشت و سایر مواد پخته میشود. اگر گوشت از گوسفند جوان باشد غذا خیلی زود آماده میشود. مرحله دوم: آماده کردن دیزی در ظرف سفالی وقتی مواد آبگوشت به طور کامل پخته شد، نوبت به طعمدار کردن آبگوشت میرسد. در این زمان باید نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل سبز را داخل غذا بریزید. همچنین رب گوجه را هم به غذا اضافه کرد و آن را هم بزنید. اگر چربی آبگوشت به طور کامل پخته شده است، آن را از آبگوشت جدا کرده و با گوشتکوب خوب له کنید. حالا مجددا آن را به داخل آبگوشت بریزید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر دیزی شما با مواد جدید بپزد. راز آبگوشت خوشمزه برای طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی باید به چندین نکته مهم توجه داشته باشید که عبارتند از: نمک را در ابتدا پختن غذا اضافه نکنید. زیرا باعث دیرپز شدن حبوبات و گوشت میشود. برای اینکه نفخ دیزی سنگی از بین برود، حبوبات را از یک شب قبل در آب خیس کرده و آب آن را چندین مرتبه خالی کنید. برای جلوگیری از شکستن ظرف سفالی، شعله را کم کنید. برای طرز تهیه دیزی سنگی میتوانید از حرارت ذغال هم استفاده کنید. در گذشته از تنور برای طبخ این غذا استفاده میکردند. فقط مراقب باشید ذغال بیش از حد نباشد تا باعث شکسته شدن و به هدر رفتن غذای شما نشود. از آنجا که زمان طبخ این غذا زیاد است، باید آب زیادی را داخل آن بریزید. اما مراقب باشید که طعم غذا از بین نرود. برای خوشمزهتر شدن غذا میتوانید به جای چربی از دنبلان گوسفند استفاده کنید. همچنین اضافه کردن آب قلم هم میتواند غذای شما را خوشمزهتر کند. میزان ادویه و رب دیزی سنگی درست مثل طرز تهیه قیمه است. برای غلیظ شدن آبگوشت چکار کنیم؟ برای اینکه در طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی مجبور به خوردن آبگوشت آبکی نشوید، بهتر است آن را غلیظ تهیه کنید. دادن زمان باعث تبخیر آب اضافه دیزی میشود. در نتیجه آبگوشت غلیظتری خواهید داشت. توجه داشته باشید که اضافه کردن رب و ادویه هم تا حدودی باعث غلیظتر شدن غذا میشود. عالی بود سلطان 2 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 17 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 2 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
彡Marjan彡 ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 ایول عمو سکی 2 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Armin_music ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 52 دقیقه قبل، Secret گفته است: دیزی یا آبگوشت از آن دست غذاهای محبوب ایرانی است که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقهای نداشته باشد. البته نحوه طبخ آن در نقاط مختلف کشور با هم تفاوت دارد. طبق نظر اغلب طرفداران این غذا، دیزی در ظرف سفالی طعم متفاوت و خاصی دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب به طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی بپردازیم. مواد لازم برای طرز تهیه دیزی سنگی گوشت گوسفند همراه با استخوان و چربی: نیم کیلو نخود و لوبیای سفید: یک لیوان گوجه فرنگی: چهار عدد پیاز: دو عدد سیر: چهار حبه فلفل سبز: چهار عدد سیب زمینی: چهار عدد رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل، آبلیمو: به مقدار لازم طرز تهیه دیزی خانگی در ظرف سفالی برای درست کردن این غذای سنتی و خوشمزه به صورت زیر عمل کنید: مرحله اول: آماده کردن مواد ابتدا باید گوشت گوسفندی را تمیز بشویید و کنار بگذارید. گوجه، سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و داخل ظرف سفالی بریزید. سپس سیر، نخود و لوبیا را هم به آن اضافه کنید. به اندازه ۵ تا ۶ لیوان آب داخل ظرف سفالی بریزید. برای جلوگیری از شکسته شدن ظرف سفالی باید یک شعله پخش کن روی شعله قرار دهید و حرارت را هم کم کنید. بعد از ۲-۳ ساعت گوشت و سایر مواد پخته میشود. اگر گوشت از گوسفند جوان باشد غذا خیلی زود آماده میشود. مرحله دوم: آماده کردن دیزی در ظرف سفالی وقتی مواد آبگوشت به طور کامل پخته شد، نوبت به طعمدار کردن آبگوشت میرسد. در این زمان باید نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل سبز را داخل غذا بریزید. همچنین رب گوجه را هم به غذا اضافه کرد و آن را هم بزنید. اگر چربی آبگوشت به طور کامل پخته شده است، آن را از آبگوشت جدا کرده و با گوشتکوب خوب له کنید. حالا مجددا آن را به داخل آبگوشت بریزید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر دیزی شما با مواد جدید بپزد. راز آبگوشت خوشمزه برای طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی باید به چندین نکته مهم توجه داشته باشید که عبارتند از: نمک را در ابتدا پختن غذا اضافه نکنید. زیرا باعث دیرپز شدن حبوبات و گوشت میشود. برای اینکه نفخ دیزی سنگی از بین برود، حبوبات را از یک شب قبل در آب خیس کرده و آب آن را چندین مرتبه خالی کنید. برای جلوگیری از شکستن ظرف سفالی، شعله را کم کنید. برای طرز تهیه دیزی سنگی میتوانید از حرارت ذغال هم استفاده کنید. در گذشته از تنور برای طبخ این غذا استفاده میکردند. فقط مراقب باشید ذغال بیش از حد نباشد تا باعث شکسته شدن و به هدر رفتن غذای شما نشود. از آنجا که زمان طبخ این غذا زیاد است، باید آب زیادی را داخل آن بریزید. اما مراقب باشید که طعم غذا از بین نرود. برای خوشمزهتر شدن غذا میتوانید به جای چربی از دنبلان گوسفند استفاده کنید. همچنین اضافه کردن آب قلم هم میتواند غذای شما را خوشمزهتر کند. میزان ادویه و رب دیزی سنگی درست مثل طرز تهیه قیمه است. برای غلیظ شدن آبگوشت چکار کنیم؟ برای اینکه در طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی مجبور به خوردن آبگوشت آبکی نشوید، بهتر است آن را غلیظ تهیه کنید. دادن زمان باعث تبخیر آب اضافه دیزی میشود. در نتیجه آبگوشت غلیظتری خواهید داشت. توجه داشته باشید که اضافه کردن رب و ادویه هم تا حدودی باعث غلیظتر شدن غذا میشود. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Deli ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 یعنی این عکسا دستپخت خودته ؟؟؟!!!!! 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Karaj33 ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 عالی بود، دمد گرم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Karaj33 ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 عالی، 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hmdrza ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 اول فکر کردم شوخیه.خوندم دیدم نه واقعا دستور پخته آبگوشت اونم حرفه ای...سکرت وقت ازدواجته 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 17 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 2 ساعت قبل، Karaj33 گفته است: عالی، قربانت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 17 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 36 دقیقه قبل، Hmdrza گفته است: اول فکر کردم شوخیه.خوندم دیدم نه واقعا دستور پخته آبگوشت اونم حرفه ای...سکرت وقت ازدواجته ازدواجو خوب اومدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 17 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 2 ساعت قبل، Sogol گفته است: یعنی این عکسا دستپخت خودته ؟؟؟!!!!! اره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Saniya ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 4 ساعت قبل، Secret گفته است: دیزی یا آبگوشت از آن دست غذاهای محبوب ایرانی است که کمتر کسی وجود دارد که به این غذا علاقهای نداشته باشد. البته نحوه طبخ آن در نقاط مختلف کشور با هم تفاوت دارد. طبق نظر اغلب طرفداران این غذا، دیزی در ظرف سفالی طعم متفاوت و خاصی دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب به طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی بپردازیم. مواد لازم برای طرز تهیه دیزی سنگی گوشت گوسفند همراه با استخوان و چربی: نیم کیلو نخود و لوبیای سفید: یک لیوان گوجه فرنگی: چهار عدد پیاز: دو عدد سیر: چهار حبه فلفل سبز: چهار عدد سیب زمینی: چهار عدد رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری نمک، فلفل، آبلیمو: به مقدار لازم طرز تهیه دیزی خانگی در ظرف سفالی برای درست کردن این غذای سنتی و خوشمزه به صورت زیر عمل کنید: مرحله اول: آماده کردن مواد ابتدا باید گوشت گوسفندی را تمیز بشویید و کنار بگذارید. گوجه، سیب زمینی و پیاز را پوست بگیرید و داخل ظرف سفالی بریزید. سپس سیر، نخود و لوبیا را هم به آن اضافه کنید. به اندازه ۵ تا ۶ لیوان آب داخل ظرف سفالی بریزید. برای جلوگیری از شکسته شدن ظرف سفالی باید یک شعله پخش کن روی شعله قرار دهید و حرارت را هم کم کنید. بعد از ۲-۳ ساعت گوشت و سایر مواد پخته میشود. اگر گوشت از گوسفند جوان باشد غذا خیلی زود آماده میشود. مرحله دوم: آماده کردن دیزی در ظرف سفالی وقتی مواد آبگوشت به طور کامل پخته شد، نوبت به طعمدار کردن آبگوشت میرسد. در این زمان باید نمک، ادویه، زردچوبه و فلفل سبز را داخل غذا بریزید. همچنین رب گوجه را هم به غذا اضافه کرد و آن را هم بزنید. اگر چربی آبگوشت به طور کامل پخته شده است، آن را از آبگوشت جدا کرده و با گوشتکوب خوب له کنید. حالا مجددا آن را به داخل آبگوشت بریزید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر دیزی شما با مواد جدید بپزد. راز آبگوشت خوشمزه برای طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی باید به چندین نکته مهم توجه داشته باشید که عبارتند از: نمک را در ابتدا پختن غذا اضافه نکنید. زیرا باعث دیرپز شدن حبوبات و گوشت میشود. برای اینکه نفخ دیزی سنگی از بین برود، حبوبات را از یک شب قبل در آب خیس کرده و آب آن را چندین مرتبه خالی کنید. برای جلوگیری از شکستن ظرف سفالی، شعله را کم کنید. برای طرز تهیه دیزی سنگی میتوانید از حرارت ذغال هم استفاده کنید. در گذشته از تنور برای طبخ این غذا استفاده میکردند. فقط مراقب باشید ذغال بیش از حد نباشد تا باعث شکسته شدن و به هدر رفتن غذای شما نشود. از آنجا که زمان طبخ این غذا زیاد است، باید آب زیادی را داخل آن بریزید. اما مراقب باشید که طعم غذا از بین نرود. برای خوشمزهتر شدن غذا میتوانید به جای چربی از دنبلان گوسفند استفاده کنید. همچنین اضافه کردن آب قلم هم میتواند غذای شما را خوشمزهتر کند. میزان ادویه و رب دیزی سنگی درست مثل طرز تهیه قیمه است. برای غلیظ شدن آبگوشت چکار کنیم؟ برای اینکه در طرز تهیه دیزی در ظرف سفالی مجبور به خوردن آبگوشت آبکی نشوید، بهتر است آن را غلیظ تهیه کنید. دادن زمان باعث تبخیر آب اضافه دیزی میشود. در نتیجه آبگوشت غلیظتری خواهید داشت. توجه داشته باشید که اضافه کردن رب و ادویه هم تا حدودی باعث غلیظتر شدن غذا میشود. کوبیده بپز 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Delaramm ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 اسید درود بر تو باد نمونه ای یدونه ای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 17 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 31 دقیقه قبل، Saniya گفته است: کوبیده بپز باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Delaram ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 اسید سیتریک تو بی نظیری یدونه ای نمونه ای . قصد ازدواج نداری 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sahar_96 ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 سکرت خواستگارا اینجاهم دس بردار نیستن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Deli ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 7 دقیقه قبل، Yasha گفته است: سلام خاله بی نوبت اومدم؟ 2 ساعت قبل، Secret گفته است: اره بی معرفت با گوشی آیفنت عکس گرفتی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پنگو ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 پسره یا دختر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پرستش74 ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 میشه یکم بیشتر از کاراتون بذارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kereshmeh ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 به به غذای مورد علاقم سرآشپز سکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 1 ساعت قبل، پرستش74 گفته است: میشه یکم بیشتر از کاراتون بذارین اره به وقتش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 18 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 48 دقیقه قبل، Kereshmeh گفته است: به به غذای مورد علاقم سرآشپز سکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Golnaz ارسال شده در 18 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، 2022 خیلی هوس انگیزه دستت درد نکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .