彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 14 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، 2022 با سلام خدمت دوستان ، برای ثبت نام در میهن فروم ابتدا سایت رو باز کنید سپس سمت چپ بالا گوشه روی ثبت نام کلیک کنید بعد از باز شدن پنجره عضویت در بخش اول نام نمایشی که میشه همان نام کاربری خودتون رو وارد کنید در بخش دوم نیز آدرس ایمیل رو وارد کنید دقت فرمایید که آدرس ایمیل صحیح وارد نمایید ( ایمیل فاقد www می باشد ) در بخش سوم و چهارم نیز رمز عبور خود را وارد نمایید دقت کنید که حتما از رمز عبور سخت که شامل حروف و اعداد باشه استفاده کنید. سپس در مرحله آخر تیک گزینه با قوانین و شرایط استفاده موافقم را بزنید و بعد روی دکمه ایجاد حساب کاربری کلیک کنید. سپس وارد ایمیل خودتون بشید و روی لینک تایید کلیک کنید اگه قادر به مشاهده ایمیل نشدید حتما قسمت spam ایمیل رو نیز چک کنید. دوستان دقت کنن بعد از انجام این مراحل اکانتی که ثبت کردین نیاز به تایید مدیریت سایت داره که سعی میشه در کوتاه ترین بازه زمانی 2 الی 24 ساعت تایید می شود. همراهان گرامی بعد از ثبت نام اگه مشکل تایید ایمیل براتون پیش اومد و ایمیلی دریافت نکردین صبور باشین تا نام کاربریتون توسط مدیران بررسی و تایید بشه با تشکر 25 8 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir امیر ارسال شده در 8 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2022 سلام و عرض احترام خدمت دوست عزیز و مهربانم ممنونم از لطفتون که زحمت میکشید 5 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پرنیا۱۳۸۸ ارسال شده در 30 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2022 درخواست مستری دارم 3 2 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زیبا جون ارسال شده در 9 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2022 ببخش من میخوام زود تر وی اپی شم من الا دوسال تو میهن چت هستم 4 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Anii_tsb ارسال شده در 9 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2022 (ویرایش شده) هم اکنون، زیبا جون گفته است: ببخش من میخوام زود تر وی اپی شم من الا دوسال تو میهن چت هستم فک کنم داری دروغ میگیا ویرایش شده 9 آذر، 2022 توسط Anii_tsb 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ساراخانوم ارسال شده در 14 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2022 لطفا منو مستر کن 3 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zhiiina ارسال شده در 31 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2022 نخسته✌ 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amiti18 ارسال شده در 31 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 دی، 2022 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Martin ارسال شده در 14 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، 2022 :] 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 30 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2022 ینے میشہ 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Special girl ارسال شده در 18 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۴/۲۳ در 20:02، 卐mr ɑlirezɑɑ卐 گفته است: با سلام خدمت دوستان ، برای ثبت نام در میهن فروم ابتدا سایت رو باز کنید سپس سمت چپ بالا گوشه روی ثبت نام کلیک کنید بعد از باز شدن پنجره عضویت در بخش اول نام نمایشی که میشه همان نام کاربری خودتون رو وارد کنید در بخش دوم نیز آدرس ایمیل رو وارد کنید دقت فرمایید که آدرس ایمیل صحیح وارد نمایید ( ایمیل فاقد www می باشد ) در بخش سوم و چهارم نیز رمز عبور خود را وارد نمایید دقت کنید که حتما از رمز عبور سخت که شامل حروف و اعداد باشه استفاده کنید. سپس در مرحله آخر تیک گزینه با قوانین و شرایط استفاده موافقم را بزنید و بعد روی دکمه ایجاد حساب کاربری کلیک کنید. سپس وارد ایمیل خودتون بشید و روی لینک تایید کلیک کنید اگه قادر به مشاهده ایمیل نشدید حتما قسمت spam ایمیل رو نیز چک کنید. دوستان دقت کنن بعد از انجام این مراحل اکانتی که ثبت کردین نیاز به تایید مدیریت سایت داره که سعی میشه در کوتاه ترین بازه زمانی 2 الی 24 ساعت تایید می شود. همراهان گرامی بعد از ثبت نام اگه مشکل تایید ایمیل براتون پیش اومد و ایمیلی دریافت نکردین صبور باشین تا نام کاربریتون توسط مدیران بررسی و تایید بشه با تشکر 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Akshin ارسال شده در 27 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2023 سلام لطفا منو عضو گروه انجمن کنید 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GiSoU ارسال شده در 27 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۴/۲۳ در 20:02، 卐mr ɑlirezɑɑ卐 گفته است: با سلام خدمت دوستان ، برای ثبت نام در میهن فروم ابتدا سایت رو باز کنید سپس سمت چپ بالا گوشه روی ثبت نام کلیک کنید بعد از باز شدن پنجره عضویت در بخش اول نام نمایشی که میشه همان نام کاربری خودتون رو وارد کنید در بخش دوم نیز آدرس ایمیل رو وارد کنید دقت فرمایید که آدرس ایمیل صحیح وارد نمایید ( ایمیل فاقد www می باشد ) در بخش سوم و چهارم نیز رمز عبور خود را وارد نمایید دقت کنید که حتما از رمز عبور سخت که شامل حروف و اعداد باشه استفاده کنید. سپس در مرحله آخر تیک گزینه با قوانین و شرایط استفاده موافقم را بزنید و بعد روی دکمه ایجاد حساب کاربری کلیک کنید. سپس وارد ایمیل خودتون بشید و روی لینک تایید کلیک کنید اگه قادر به مشاهده ایمیل نشدید حتما قسمت spam ایمیل رو نیز چک کنید. دوستان دقت کنن بعد از انجام این مراحل اکانتی که ثبت کردین نیاز به تایید مدیریت سایت داره که سعی میشه در کوتاه ترین بازه زمانی 2 الی 24 ساعت تایید می شود. همراهان گرامی بعد از ثبت نام اگه مشکل تایید ایمیل براتون پیش اومد و ایمیلی دریافت نکردین صبور باشین تا نام کاربریتون توسط مدیران بررسی و تایید بشه با تشکر اسم منو عوض کنننننننننننننننننننننننن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 30 فروردین، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، 2023 در ۱۴۰۱/۱۱/۷ در 18:18، GiSoU گفته است: اسم منو عوض کنننننننننننننننننننننننن عزیزم به سکرت بگو 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dark Angel ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اگه آرزوی بزرگی تو دلته حتما خدا لیاقت رسیدنش بهت داده که الان رویاته☆ 6 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dark Angel ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ﷽حَسْبُنَااللهوَنِعْمَالْوَکیٖلْ...خُڋاݕَڔٰاےِݦَݧْڬٰاڣٖیښٺ❤ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dark Angel ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 هـرکسے یڪ دِلبـر جانانہ دارد من #طُ رادارم.... مهدی جـان∶) #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dark Angel ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 میگفت چادر دست و پا گیره ! ✌❤ راست میگفت خیلی جاها دست منو گرفت ❤ 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dark Angel ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 پروردگارا! قلب مرا به آنچه برای من نیست وابسته مگردان 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dark Angel ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا وبعد خداهم به خداست! 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Dark Angel ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ما با ارزوی اینکه این پرچمو بکشن روتابوتمون زندگی میکنیم(:!🕊 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaAA ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 سلام من الماس میخواستم چجوری میتوانم الماس بگیرم 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaAA ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2023 ممنون میشه اگر بهم الماس بدین 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
وحید کرمانشاه ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 میشه الماس من رو بدین ممنون 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 6 خرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2023 7 دقیقه قبل، وحید کرمانشاه گفته است: میشه الماس من رو بدین ممنون پے بگو کدوم روم فعالے چشم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .