Aftaabgardaan ارسال شده در 19 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2022 (ویرایش شده) یه چیزی که عمیقا بهش اعتقاد دارم اینه که هیچوقت هیچکس رو نمیشه واقعا شناخت، ما فقط اون قسمتی از یک شخص رو میشناسیم که خودش اجازه به شناختن داده.. اونجایی که محمود دولت آبادی میگه: درون من را هیچکس نمی تواند ببیند، حتی نزدیکترین کَسانِ من، تازه چه میتوانند بکنند؟! در نهایت احساس همدردی... چقدر منم... زوربای یونانی رو دوس دارم جایی ک میگه: "حرفهایی هست که نمیتوانم بگویم. شاید روزی آنها را برایت رقصیدم. چون میترسم با کلمات از عهده بیانشان برنیایم." ویرایش شده 19 مهر، 2022 توسط Aftaabgardaan 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 31 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین در ۱۴۰۱/۴/۲۸ در 11:22، Aftaabgardaan گفته است: یه چیزی که عمیقا بهش اعتقاد دارم اینه که هیچوقت هیچکس رو نمیشه واقعا شناخت، ما فقط اون قسمتی از یک شخص رو میشناسیم که خودش اجازه به شناختن داده.. اونجایی که محمود دولت آبادی میگه: درون من را هیچکس نمی تواند ببیند، حتی نزدیکترین کَسانِ من، تازه چه میتوانند بکنند؟! در نهایت احساس همدردی... چقدر منم... زوربای یونانی رو دوس دارم جایی ک میگه: "حرفهایی هست که نمیتوانم بگویم. شاید روزی آنها را برایت رقصیدم. چون میترسم با کلمات از عهده بیانشان برنیایم." دقیقا: ))) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .