numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر من پُر از هیچم و این هیچ، پُر از طوفان است … 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر ساعت از دوازده شب که میگذره، زندگی وارد جزئیات میشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر من: تلفیقِ غم و شادی و دلتنگی و صبرم… 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر گذشته فریبم داد، حال عذابم میدهد از آینده وحشت دارم ..! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر خلوتی داریم و حالی با خیال خویشتن🌧 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر نه خوشحالم نه ناراحتم فقط دیگه هیچی حال نمیده 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر سلام بر کسانی که دلگرمی دیگرانند، با اینکه خود غرق در غم هستند 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر حال من حال اسیریست که هنگام فرار یادش آمد که کسی منتظرش نیست،نرفت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر من از آغاز یک پرواز بی احساس میترسم🩶 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر ما آدمهای حیرانی هستیم. برای ما همه چیز درد است. تولد درد است، بزرگ شدن درد است، خواستن درد است، نخواستن درد است، داشتن و نداشتن و دیدن و ندیدنِ آدمها هم درد است. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر و من سرزمینی را تصور میکردم که تنها قانونش این است که خودت باشی اینجا شما تا لحظهی مرگتان به دروغ محکومید..! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر ما در صدایِ بی صدایِ گریه سوختیم… 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر هر چی بزرگتر شدیم… نزدیک شدن عید برامون بی اهمیت تر شد 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر پیر آن نیست کِه بَر سَر بِزَنَد مویِ سِفید هَر جَوانی کِه دِلَش شوق نَدارَد پیر اَست..! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 5 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر اگه میتونستی ذهنمو بخونی اشک میریختی 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 5 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر بی صدا فرو میریزیم زیرِ حجمی از سکوت… 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 5 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر غمِ ما با خوشحالی از یاد نرفت، غمِ ما با غمِ جدیدی از یاد رفت 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 5 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر | خاموشها، گویاترند | 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 5 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر فکر میکنین قاتل نیستین،روزی ده بار آدما رو با حرفاتون میکشین.! 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 5 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر الان شدیداً پتانسیل کامل ناپدید شدن از همه جا رو دارم>>> 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 19 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر بی حس شده گان را چه غم از خنجر بعدی؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 19 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر شاید ظاهرم سرد و بداخلاق باشه ولی وقتی یکیو دوست داشته باشم براش تماممو میزارم و اهمیت میدم ، پای همه خوب و بدیاش میمونم ولی وای به روزی که با کاراش از چشمم بیوفته دیگه هر کاریم کنه نمیتونم مثل قبل دوسش داشته باشم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 19 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر نمیگم کاش هیچوقت نمی شناختمت میگمکاش همونجور که شناخته بودمت میبودی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 19 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر هر قلبی زخم هایی رو پنهان میکنه ،که هرگز خونریزی نمی کنه: ( 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 19 تیر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر و تمام اندوه ها را در سکوت گذراندیم🌧 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .