نیلوفرآبی ارسال شده در 19 آذر، 2023 ارسال شده در 19 آذر، 2023 یـــاد کــدوم ضــرب المثــل فـارسی افتــادیــن؟! @Lotus @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Sahar_96@ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@jellyfish@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @غزل @Borna @ɑɍɛẕőǚ @fereshte A@آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa@HosseiN @Kereshmeh @سعیده@دل آرام @وحیدد@MMD_I @Black_wolf@fateme20 @سما @آرامش @mmD@Arshm@AHOM@ستاره خانوم @.ArTiN, و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• 5 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 19 آذر، 2023 ارسال شده در 19 آذر، 2023 2 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: یـــاد کــدوم ضــرب المثــل فـارسی افتــادیــن؟! @Lotus @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Sahar_96@ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@jellyfish@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @غزل @Borna @ɑɍɛẕőǚ @fereshte A@آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa@HosseiN @Kereshmeh @سعیده@دل آرام @وحیدد@MMD_I @Black_wolf@fateme20 @سما @آرامش @mmD@Arshm@AHOM@ستاره خانوم @.ArTiN, و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• سلام عزیزم ۱. فکر نون باش که خربزه آبه ۲.تو دعوا حلوا پخش نمی کنن (این مورد رو شک دارم ) ۳. نه شیر شتر نه دیدار عرب 2 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 20 آذر، 2023 ارسال شده در 20 آذر، 2023 هم اکنون، نیلوفرآبی گفته است: یـــاد کــدوم ضــرب المثــل فـارسی افتــادیــن؟! @Lotus @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Sahar_96@ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@jellyfish@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @غزل @Borna @ɑɍɛẕőǚ @fereshte A@آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa@HosseiN @Kereshmeh @سعیده@دل آرام @وحیدد@MMD_I @Black_wolf@fateme20 @سما @آرامش @mmD@Arshm@AHOM@ستاره خانوم @.ArTiN, و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• سلام دیر رسیدم ته دیگ هم خوردن 1 3 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 20 آذر، 2023 ارسال شده در 20 آذر، 2023 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام دیر رسیدم ته دیگ هم خوردن خوب شما هم بگین شاید درست نباشه 2 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 20 آذر، 2023 ارسال شده در 20 آذر، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: خوب شما هم بگین شاید درست نباشه همش درست بود 2 3 نقل قول
Lotus ارسال شده در 20 آذر، 2023 ارسال شده در 20 آذر، 2023 11 ساعت قبل، نیلوفرآبی گفته است: یـــاد کــدوم ضــرب المثــل فـارسی افتــادیــن؟! @Lotus @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Sahar_96@ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@jellyfish@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @غزل @Borna @ɑɍɛẕőǚ @fereshte A@آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa@HosseiN @Kereshmeh @سعیده@دل آرام @وحیدد@MMD_I @Black_wolf@fateme20 @سما @آرامش @mmD@Arshm@AHOM@ستاره خانوم @.ArTiN, و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• عزیزم من چرا یاد هیچی نمی افتم آلزایمر گرفتم فک کنم 1 3 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 20 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 20 آذر، 2023 8 ساعت قبل، Lotus گفته است: عزیزم من چرا یاد هیچی نمی افتم آلزایمر گرفتم فک کنم عزیزدلم❤ 1 نقل قول
Borna ارسال شده در 21 آذر، 2023 ارسال شده در 21 آذر، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۲۹ در 00:21، نیلوفرآبی گفته است: یـــاد کــدوم ضــرب المثــل فـارسی افتــادیــن؟! @Lotus @Elnaz @Topaz @3amane@cursed angel @selvam @Timmy @GiSoU @Sahar_96@ATILA @kambiz_landar @Asalam @Asal @ashkan @نیلوفر @Sogol @گندم24 @بمب انرژی @Armin_music @Venusi@نیکا000000 @فریحا @علی @پرواز@حسین138 @Ufo @Queen@jellyfish@zeus gladiator @Anna 021 @ReLIFE @Miss nedaa @miss ZAHRA @فندق@Narges23 @pumpkin @مریم۲۵ @غزل @Borna @ɑɍɛẕőǚ @fereshte A@آقای پسر @Shirinn @maahya@mahan @Mreza @Milatii @AliX @Miss little @asemoon@RoyaAA @Dark Angel @زانکو @AvAa@HosseiN @Kereshmeh @سعیده@دل آرام @وحیدد@MMD_I @Black_wolf@fateme20 @سما @آرامش @mmD@Arshm@AHOM@ستاره خانوم @.ArTiN, و بقـیـه دوسـتان عزیز لطف کنن شرکت کنند خوشحال میشم••• فکر نان باش که خربزه آبه توی دعوا حلوا تقسیم نمیکنن نمیدونم اخریو 2 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 21 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2023 در ۱۴۰۲/۶/۲۹ در 02:56، Topaz گفته است: سلام عزیزم ۱. فکر نون باش که خربزه آبه ۲.تو دعوا حلوا پخش نمی کنن (این مورد رو شک دارم ) ۳. نه شیر شتر نه دیدار عرب سلام عزیزم جوابت درست بود❤ 2 نقل قول
نیلوفرآبی ارسال شده در 21 آذر، 2023 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2023 ســلام ممنون از تمام دوستان عزیزم که واقعا محبتت کردن شرکت کردن جـــواب درست 1_فـکر نـون باش که خـربزه آب 2_ت دعـوا حلـوا پخش نمیکنند 3_نه شیر شتر، نه دیدار عرب. 3 نقل قول
Narges23 ارسال شده در 24 آذر، 2023 ارسال شده در 24 آذر، 2023 خب من تازه رسیدمهمه جواب ها رو دادن دیگه نیاز ب فکر نیست نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .