رفتن به مطلب

خیار شور یک روزه


نیلوفر

ارسال های توصیه شده

spacer.png

 

🥒🥒🥒
 خیار شور یک روزه

🔻اگر می خواهید خیار شور را سریع مصرف کنید این روش را پیشنهاد میکنیم:


🔷مواد لازم
🔹خیار تازه: ۲ کیلو
🔹ترخون: ۴ الی ۵ ساقه
🔹سیر : ۵ حبه
🔹آب جوشیده خنک:  به مقدار لازم
🔹نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔹سرکه : نصف لیوان

♦️طرز تهیه
🔻خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.
🔻سپس چند ساقه ترخون و ۳ حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
🔻آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.
🔻سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
🔻توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
🔻سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
🔻وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.

♦️توجه:
🔻این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

39 دقیقه قبل، نیلوفر گفته است:

spacer.png

 

🥒🥒🥒
 خیار شور یک روزه

🔻اگر می خواهید خیار شور را سریع مصرف کنید این روش را پیشنهاد میکنیم:


🔷مواد لازم
🔹خیار تازه: ۲ کیلو
🔹ترخون: ۴ الی ۵ ساقه
🔹سیر : ۵ حبه
🔹آب جوشیده خنک:  به مقدار لازم
🔹نمک و فلفل : به مقدار لازم
🔹سرکه : نصف لیوان

♦️طرز تهیه
🔻خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.
🔻سپس چند ساقه ترخون و ۳ حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
🔻آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.
🔻سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
🔻توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
🔻سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
🔻وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.

♦️توجه:
🔻این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.

👍

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...