رفتن به مطلب

نان آچما


نیلوفر

ارسال های توصیه شده

spacer.png

🥐 نان آچما

🔶مواد اولیه :
🔸شیر گرم1 پیمانه
🔸آب گرم1/2 پیمانه
🔸روغن مایع(ذرت، آفتابگردان یا روغن زیتون)1/3 پیمانه
🔸کره نرم50 گرم
🔸مایه خمیر فوری2 ق چ
🔸شکر دانه ریز1/3 پیمانه
🔸نمک1 ق چ
🔸آرد سفیدحدود 4 و 1/2 پیمانه
🔸تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده2 عدد
🔸زرده تخم مرغ ودانه کنجد سیاه و سفید (اختیاری)برای رومال

🔶روش تهیه:
🔸در یک کاسه متوسط شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین
🔸سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر وریخته و مخلوط کنین و به تدریج آرد اضافه کردن.کنین و با دستتون مخلوط کنین و 10 دقیقه ورز بدین
🔸خمیر رو حدود 2 ساعت استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه
🔸حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین و هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین
🔸روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین و در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 ساعت قبل، تهمینه گفته است:

عایا شما خودتون درستش کردین خوب شده یا نه☺️

🥰خودم نه ولی یکی از نزدیکانم درست کرد بله خوب بود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 ساعت قبل، نیلوفر گفته است:

spacer.png

🥐 نان آچما

🔶مواد اولیه :
🔸شیر گرم1 پیمانه
🔸آب گرم1/2 پیمانه
🔸روغن مایع(ذرت، آفتابگردان یا روغن زیتون)1/3 پیمانه
🔸کره نرم50 گرم
🔸مایه خمیر فوری2 ق چ
🔸شکر دانه ریز1/3 پیمانه
🔸نمک1 ق چ
🔸آرد سفیدحدود 4 و 1/2 پیمانه
🔸تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده2 عدد
🔸زرده تخم مرغ ودانه کنجد سیاه و سفید (اختیاری)برای رومال

🔶روش تهیه:
🔸در یک کاسه متوسط شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین
🔸سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر وریخته و مخلوط کنین و به تدریج آرد اضافه کردن.کنین و با دستتون مخلوط کنین و 10 دقیقه ورز بدین
🔸خمیر رو حدود 2 ساعت استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه
🔸حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین و هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین
🔸روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین و در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه

به به دلم خواست...

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...