نیلوفر ارسال شده در 18 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2022 نان آچما مواد اولیه : شیر گرم1 پیمانه آب گرم1/2 پیمانه روغن مایع(ذرت، آفتابگردان یا روغن زیتون)1/3 پیمانه کره نرم50 گرم مایه خمیر فوری2 ق چ شکر دانه ریز1/3 پیمانه نمک1 ق چ آرد سفیدحدود 4 و 1/2 پیمانه تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده2 عدد زرده تخم مرغ ودانه کنجد سیاه و سفید (اختیاری)برای رومال روش تهیه: در یک کاسه متوسط شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر وریخته و مخلوط کنین و به تدریج آرد اضافه کردن.کنین و با دستتون مخلوط کنین و 10 دقیقه ورز بدین خمیر رو حدود 2 ساعت استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین و هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین و در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تهمینه ارسال شده در 18 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2022 عایا شما خودتون درستش کردین خوب شده یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفر ارسال شده در 18 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2022 2 ساعت قبل، تهمینه گفته است: عایا شما خودتون درستش کردین خوب شده یا نه خودم نه ولی یکی از نزدیکانم درست کرد بله خوب بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 18 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2022 7 ساعت قبل، نیلوفر گفته است: نان آچما مواد اولیه : شیر گرم1 پیمانه آب گرم1/2 پیمانه روغن مایع(ذرت، آفتابگردان یا روغن زیتون)1/3 پیمانه کره نرم50 گرم مایه خمیر فوری2 ق چ شکر دانه ریز1/3 پیمانه نمک1 ق چ آرد سفیدحدود 4 و 1/2 پیمانه تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده2 عدد زرده تخم مرغ ودانه کنجد سیاه و سفید (اختیاری)برای رومال روش تهیه: در یک کاسه متوسط شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر وریخته و مخلوط کنین و به تدریج آرد اضافه کردن.کنین و با دستتون مخلوط کنین و 10 دقیقه ورز بدین خمیر رو حدود 2 ساعت استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین و هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین و در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه به به دلم خواست... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیلوفر ارسال شده در 18 آبان، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2022 13 ساعت قبل، الناز۳۳ گفته است: به به دلم خواست... الهی عزیزم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .