Topaz ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد نتایج تحقیقات نشان میدهد، سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد. احتمال بروز این سردردها در زمستان، زمانی که سطح ویتامین D در بدن به پایینترین میزان میرسد، دو برابر بیشتر است. 2 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد نتایج تحقیقات نشان میدهد، سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد. احتمال بروز این سردردها در زمستان، زمانی که سطح ویتامین D در بدن به پایینترین میزان میرسد، دو برابر بیشتر است. آفتابو یا علی مدد 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 3 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت در ۱۴۰۲/۷/۲۴ در 09:52، Topaz گفته است: سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد نتایج تحقیقات نشان میدهد، سردرد مزمن میتواند نشانه کمبود ویتامین D باشد. احتمال بروز این سردردها در زمستان، زمانی که سطح ویتامین D در بدن به پایینترین میزان میرسد، دو برابر بیشتر است. بدترین سردرد،سردردای میگرنیه قطعم نمیشن اصن:///// 1 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 14 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت یه مدت طولانیه سردرد میگرنی دارم تا ی مدت زیادم متوقف نمیشن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت هم اکنون، numb گفته است: یه مدت طولانیه سردرد میگرنی دارم تا ی مدت زیادم متوقف نمیشن اخی خب دکتر میرفتی؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 4 ساعت قبل، حسین138 گفته است: اخی خب دکتر میرفتی؟ رفتم قرص داده ولی خب تاثیری ندارن 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت هم اکنون، numb گفته است: رفتم قرص داده ولی خب تاثیری ندارن خب برو فوق تخصص شاید دارو بهتری داد بهت چیکار کردی با خودت دختر 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت ۱ ساعت قبل، حسین138 گفته است: خب برو فوق تخصص شاید دارو بهتری داد بهت چیکار کردی با خودت دختر اینی ک رفتم خیلی خوب بوده دکتر مغز و اعصابه هیچکار والا ولی نمد چرا اینجوری شدم البته یه سری چیزا مث کافئین اینا نباید بخورم اما بعضی وقتا یادم میره: (((( 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت هم اکنون، numb گفته است: اینی ک رفتم خیلی خوب بوده دکتر مغز و اعصابه هیچکار والا ولی نمد چرا اینجوری شدم البته یه سری چیزا مث کافئین اینا نباید بخورم اما بعضی وقتا یادم میره: (((( ای وای من خب رعایت حال خودت کن بنده خدا به مرور زمان بدتر میشه بعدها ب مشکل میخوری 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت 33 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: ای وای من خب رعایت حال خودت کن بنده خدا به مرور زمان بدتر میشه بعدها ب مشکل میخوری چشم حتما حواسمو بیشتر جمع میکنم مرسی رفیق گل و مهربون 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت هم اکنون، numb گفته است: چشم حتما حواسمو بیشتر جمع میکنم مرسی رفیق گل و مهربون تو چشمات نشینه شبنم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .