رفتن به مطلب

چای کیسه ای


تهمینه

ارسال های توصیه شده

این کیسه‌های کوچک چای که به نظر کاغذی‌اند و بدون زحمتِ دم کردن، یک لیوان چای بهمون می‌دن مصداق «فلفل نبین چه ریزه‌»اند. پژوهشی که سال ۲۰۱۹ از سوی دانشگاه مک‌گیل منتشر شد می‌گه یک لیوان چای با یک چای کیسه‌ای حاوی ۱۱.۶ میلیارد ذره میکروپلاستیک و ۳.۱ میلیارد نانوپلاستیکه؛ یعنی با هر لیوان چای کیسه‌ای حدود ۱۶میکروگرم یا یک‌شانزدهم میلی‌گرم پلاستیک می‌خوریم.

چای کیسه‌ای نه فقط برای بدن ما که برای محیط زیست هم دردسرسازه. کاغذ یا پارچه و چسبی که برای بستن درزهاشون به کار می‌ره حاوی پلاستکیه و مثل باقی محصولات پلاستیکی تجزیه شدن‌شون سال‌ها طول می‌کشه.

البته به‌تازگی بعضی برندها فقط از کاغذ در تولید کیسه‌ی چای استفاده می‌کنن که همون هم خالی از نگرانی‌های زیست‌محیطی نیست و به معنی قطع تعداد زیادی درخته. 

چه می‌شه کرد؟

راه حل این یکی ساده‌ است: چای،  دم کنید و اجازه بدید چای، این نوشیدنیِ صبر و درنگ، آرام و آسوده در آب جوش رنگ و عطر باز کنه. در این دنیای سریع و ناآرام، دم کردن چای بیش از این‌که برای محیط زیست خوب باشه، برای سلامت جسم و روان خودمون خوبه!

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...