Miss nedaa ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 اصلا چشات قشنگ نبود دروغ میگفت دلم بهت♡ واسه تو تنگ نبود تو خیلی واردی دلم اصلا زرنگ نبود... فقط تورو میخواست لیاقتش یه زنگ نبود♡ راحتم بذار میخوام مرورشون کنم... خاطرات اون تویی که شکل تو نبود♡ میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه... مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه♡ دل من دیگه خیلی بجنگ نیست... واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست♡ تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿... یه موقع هایی یادم بیوفت من هرچی باشم خاطرم♡ من همونم که حاضر شدم هر موقع که گفتی برم... هنوزم هرجا گریت گرفت و شونه نداشتی من حاضرم♡ یه موقع هایی یادم بیوفت که امواجش اینورام حس بشه... دیگه مهم نیست چی بهم میگن و هرچی تو فکر کنی اسمشه♡ میدونم این قشنگ نیست که چشمام هر دم به دقیقه قرمز بشه... میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه♡ مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه... دل من دیگه خیلی بجنگ نیست♡ واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست.. تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿♡ 2 نقل قول
Venusi ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 44 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: اصلا چشات قشنگ نبود دروغ میگفت دلم بهت♡ واسه تو تنگ نبود تو خیلی واردی دلم اصلا زرنگ نبود... فقط تورو میخواست لیاقتش یه زنگ نبود♡ راحتم بذار میخوام مرورشون کنم... خاطرات اون تویی که شکل تو نبود♡ میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه... مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه♡ دل من دیگه خیلی بجنگ نیست... واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست♡ تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿... یه موقع هایی یادم بیوفت من هرچی باشم خاطرم♡ من همونم که حاضر شدم هر موقع که گفتی برم... هنوزم هرجا گریت گرفت و شونه نداشتی من حاضرم♡ یه موقع هایی یادم بیوفت که امواجش اینورام حس بشه... دیگه مهم نیست چی بهم میگن و هرچی تو فکر کنی اسمشه♡ میدونم این قشنگ نیست که چشمام هر دم به دقیقه قرمز بشه... میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه♡ مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه... دل من دیگه خیلی بجنگ نیست♡ واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست.. تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿♡ نقل قول
Topaz ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 2 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: اصلا چشات قشنگ نبود دروغ میگفت دلم بهت♡ واسه تو تنگ نبود تو خیلی واردی دلم اصلا زرنگ نبود... فقط تورو میخواست لیاقتش یه زنگ نبود♡ راحتم بذار میخوام مرورشون کنم... خاطرات اون تویی که شکل تو نبود♡ میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه... مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه♡ دل من دیگه خیلی بجنگ نیست... واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست♡ تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿... یه موقع هایی یادم بیوفت من هرچی باشم خاطرم♡ من همونم که حاضر شدم هر موقع که گفتی برم... هنوزم هرجا گریت گرفت و شونه نداشتی من حاضرم♡ یه موقع هایی یادم بیوفت که امواجش اینورام حس بشه... دیگه مهم نیست چی بهم میگن و هرچی تو فکر کنی اسمشه♡ میدونم این قشنگ نیست که چشمام هر دم به دقیقه قرمز بشه... میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه♡ مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه... دل من دیگه خیلی بجنگ نیست♡ واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست.. تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿♡ عالی نقل قول
دل آرام ارسال شده در 14 شهریور، 2023 ارسال شده در 14 شهریور، 2023 16 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: اصلا چشات قشنگ نبود دروغ میگفت دلم بهت♡ واسه تو تنگ نبود تو خیلی واردی دلم اصلا زرنگ نبود... فقط تورو میخواست لیاقتش یه زنگ نبود♡ راحتم بذار میخوام مرورشون کنم... خاطرات اون تویی که شکل تو نبود♡ میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه... مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه♡ دل من دیگه خیلی بجنگ نیست... واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست♡ تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿... یه موقع هایی یادم بیوفت من هرچی باشم خاطرم♡ من همونم که حاضر شدم هر موقع که گفتی برم... هنوزم هرجا گریت گرفت و شونه نداشتی من حاضرم♡ یه موقع هایی یادم بیوفت که امواجش اینورام حس بشه... دیگه مهم نیست چی بهم میگن و هرچی تو فکر کنی اسمشه♡ میدونم این قشنگ نیست که چشمام هر دم به دقیقه قرمز بشه... میخوام آتیش بزنم قلبمو هی به تو چه♡ مثل تو بارش بیارم که چی عین تو شه... دل من دیگه خیلی بجنگ نیست♡ واسه من دیگه هیچی قشنگ نیست.. تو فقط منو خواستی بهم بگو کی¿♡ درود ممنون از انتخاب زیباتون نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 15 شهریور، 2023 مالک ارسال شده در 15 شهریور، 2023 23 ساعت قبل، Venusi گفته است: 21 ساعت قبل، Topaz گفته است: عالی 6 ساعت قبل، دل آرام گفته است: درود ممنون از انتخاب زیباتون 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .