Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا... ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم... دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم... 4 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا... ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم... دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم... شاد کن 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: شاد کن زیاد اهنگ شاد دوس ندارمولی چشم 2 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2023 هم اکنون، Niloofar گفته است: به به عالی گلم❤ فداتم مرسی ک هستی 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: زیاد اهنگ شاد دوس ندارمولی چشم پس نگذار لطفا 2 نقل قول
Venusi ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 12 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا... ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم... دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم... عالی 2 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 30 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 30 مرداد، 2023 هم اکنون، Venusi گفته است: عالی 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 30 مرداد، 2023 ارسال شده در 30 مرداد، 2023 21 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا... ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم... دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم... 1 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 31 مرداد، 2023 ارسال شده در 31 مرداد، 2023 در ۱۴۰۲/۳/۹ در 10:39، Miss nedaa گفته است: میمیرم واست اون موقع ها که تو قهری باهام مثلا... ببین دوست ندارم یه قدم دیگه دور بشی از بغلم اومدم دلمو به تو کادو بدم فقط با تو بیام فقط با تو برم... دلم میخواد تورو از صبح تا شب نگاهت کنم انقد با موی تو بازی کنم که خوابت کنم همه شهرو وقتی تو خوابی ساکت کنم عشقم اینو باید چجوری ثابت کنم... عـــــــالــــی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .