Venusi ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 یه بار داشتم سر به سر پسرخالم که کلاس دوم هستش میذاشتم گفتم تو علف میخوری چشات سبزه؟؟ گفت اگه من علف میخورم پس تو چی میخوری که چشمات قهوهای رنگه؟؟ از اونجا فهمیدم با دهه نودی نباید بحث کرد. 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 10 دقیقه قبل، Venusi گفته است: یه بار داشتم سر به سر پسرخالم که کلاس دوم هستش میذاشتم گفتم تو علف میخوری چشات سبزه؟؟ گفت اگه من علف میخورم پس تو چی میخوری که چشمات قهوهای رنگه؟؟ از اونجا فهمیدم با دهه نودی نباید بحث کرد. اره واقعا نسلی هستن با منطق 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 ارسال شده در 27 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Venusi گفته است: یه بار داشتم سر به سر پسرخالم که کلاس دوم هستش میذاشتم گفتم تو علف میخوری چشات سبزه؟؟ گفت اگه من علف میخورم پس تو چی میخوری که چشمات قهوهای رنگه؟؟ از اونجا فهمیدم با دهه نودی نباید بحث کرد. ی جا نوشته بود متولدين 81،2،3در حال بچه دار شدن هستند،دهه شصت ها با اولیل دهه هفتاد ها هنوز منتظر ی قرار هستند 1 نقل قول
Venusi ارسال شده در 27 مرداد، 2023 مالک ارسال شده در 27 مرداد، 2023 (ویرایش شده) 25 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: ی جا نوشته بود متولدين 81،2،3در حال بچه دار شدن هستند،دهه شصت ها با اولیل دهه هفتاد ها هنوز منتظر ی قرار هستند ویرایش شده 27 مرداد، 2023 توسط Venusi نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .