فریحا ارسال شده در 20 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 2023 دختر های ساده دلبری بلد نیستند بلد نیستند نگاهشان را عاشقانه کنند ولی به پای کسی ماندن را، خوب بلدند… سوختن و ساختن را بلدند بدی هایت را دور میریزند و خوبی هایت را فقط می بینند… این دختر ها زندگی ساختن را خوب بلدند ولی برای مردِ زندگی…! من یک دخترم هرچقدرم ک ادای محکم بودن را دربیاورم هرچقدرم ک ادای مستقل بودن و بگویم”ممنون خودم از پسش برمیام”بازهم ته تهش به آن سینه پهن مردانه ات پناه میاورم! ♥ منـــ یهـــ دخترمـــــ… با تلنگری باران میشوم… باکلمه ای عاشق♥مے شومــــــــــ با فریادی مے شکنمــــــــــ↯ زورم بہ تنها چیزی که مۍ رســــــــــد بغــض لعنتےه هنوزهم با مداد رنگی خانه رویا هایم را به تصویـــــر مےکشمــــــــــ من دخترم پراز راااز….هرگز مرا نخواهی دانست! هرگز سرچشمه اشکهایم را نمیابی! عاشقـ لوس شدنام قہــــــــــر کردنام حـســـود شـــدنامـــــ … دختروونگی هامو با هیچ چی تو دنیا عوض نمے کنمــــــــــ! دنیای دخترونه رو فقط یه دختر مے تونه لمــــــــــس کنه 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 21 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، فریحا گفته است: دختر های ساده دلبری بلد نیستند بلد نیستند نگاهشان را عاشقانه کنند ولی به پای کسی ماندن را، خوب بلدند… سوختن و ساختن را بلدند بدی هایت را دور میریزند و خوبی هایت را فقط می بینند… این دختر ها زندگی ساختن را خوب بلدند ولی برای مردِ زندگی…! من یک دخترم هرچقدرم ک ادای محکم بودن را دربیاورم هرچقدرم ک ادای مستقل بودن و بگویم”ممنون خودم از پسش برمیام”بازهم ته تهش به آن سینه پهن مردانه ات پناه میاورم! ♥ منـــ یهـــ دخترمـــــ… با تلنگری باران میشوم… باکلمه ای عاشق♥مے شومــــــــــ با فریادی مے شکنمــــــــــ↯ زورم بہ تنها چیزی که مۍ رســــــــــد بغــض لعنتےه هنوزهم با مداد رنگی خانه رویا هایم را به تصویـــــر مےکشمــــــــــ من دخترم پراز راااز….هرگز مرا نخواهی دانست! هرگز سرچشمه اشکهایم را نمیابی! عاشقـ لوس شدنام قہــــــــــر کردنام حـســـود شـــدنامـــــ … دختروونگی هامو با هیچ چی تو دنیا عوض نمے کنمــــــــــ! دنیای دخترونه رو فقط یه دختر مے تونه لمــــــــــس کنه روزت مبارک گلم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 21 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، Topaz گفته است: روزت مبارک گلم مرسی عشقم تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 21 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2023 8 ساعت قبل، فریحا گفته است: دختر های ساده دلبری بلد نیستند بلد نیستند نگاهشان را عاشقانه کنند ولی به پای کسی ماندن را، خوب بلدند… سوختن و ساختن را بلدند بدی هایت را دور میریزند و خوبی هایت را فقط می بینند… این دختر ها زندگی ساختن را خوب بلدند ولی برای مردِ زندگی…! من یک دخترم هرچقدرم ک ادای محکم بودن را دربیاورم هرچقدرم ک ادای مستقل بودن و بگویم”ممنون خودم از پسش برمیام”بازهم ته تهش به آن سینه پهن مردانه ات پناه میاورم! ♥ منـــ یهـــ دخترمـــــ… با تلنگری باران میشوم… باکلمه ای عاشق♥مے شومــــــــــ با فریادی مے شکنمــــــــــ↯ زورم بہ تنها چیزی که مۍ رســــــــــد بغــض لعنتےه هنوزهم با مداد رنگی خانه رویا هایم را به تصویـــــر مےکشمــــــــــ من دخترم پراز راااز….هرگز مرا نخواهی دانست! هرگز سرچشمه اشکهایم را نمیابی! عاشقـ لوس شدنام قہــــــــــر کردنام حـســـود شـــدنامـــــ … دختروونگی هامو با هیچ چی تو دنیا عوض نمے کنمــــــــــ! دنیای دخترونه رو فقط یه دختر مے تونه لمــــــــــس کنه روزت مبارک عزیزم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 21 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2023 یه دختر باید شبیه پروانه باشه؛ دیدنش زیبا،گرفتنش سخت! روز دختر مبارک . 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 21 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: روزت مبارک عزیزم فدات گلللی مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 21 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2023 20 دقیقه قبل، فندق گفته است: یه دختر باید شبیه پروانه باشه؛ دیدنش زیبا،گرفتنش سخت! روز دختر مبارک . روز توهم مبارک گلی جان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 21 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، فریحا گفته است: فدات گلللی مرسی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 22 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 2023 19 ساعت قبل، فندق گفته است: یه دختر باید شبیه پروانه باشه؛ دیدنش زیبا،گرفتنش سخت! روز دختر مبارک . ❤❤❤❤❤ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 28 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۳۱ در 00:19، فریحا گفته است: دختر های ساده دلبری بلد نیستند بلد نیستند نگاهشان را عاشقانه کنند ولی به پای کسی ماندن را، خوب بلدند… سوختن و ساختن را بلدند بدی هایت را دور میریزند و خوبی هایت را فقط می بینند… این دختر ها زندگی ساختن را خوب بلدند ولی برای مردِ زندگی…! من یک دخترم هرچقدرم ک ادای محکم بودن را دربیاورم هرچقدرم ک ادای مستقل بودن و بگویم”ممنون خودم از پسش برمیام”بازهم ته تهش به آن سینه پهن مردانه ات پناه میاورم! ♥ منـــ یهـــ دخترمـــــ… با تلنگری باران میشوم… باکلمه ای عاشق♥مے شومــــــــــ با فریادی مے شکنمــــــــــ↯ زورم بہ تنها چیزی که مۍ رســــــــــد بغــض لعنتےه هنوزهم با مداد رنگی خانه رویا هایم را به تصویـــــر مےکشمــــــــــ من دخترم پراز راااز….هرگز مرا نخواهی دانست! هرگز سرچشمه اشکهایم را نمیابی! عاشقـ لوس شدنام قہــــــــــر کردنام حـســـود شـــدنامـــــ … دختروونگی هامو با هیچ چی تو دنیا عوض نمے کنمــــــــــ! دنیای دخترونه رو فقط یه دختر مے تونه لمــــــــــس کنه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 28 مهر، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2023 25 دقیقه قبل، دل آرام گفته است: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .