Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه :) ] 4 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] واییی چه جالب 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: واییی چه جالب 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] متاسفانه من هم دچارش شدم،چرا کسی زیرگلو منو نبوسید 1 1 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 17 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 7 دقیقه قبل، Elnaz گفته است: متاسفانه من هم دچارش شدم،چرا کسی زیرگلو منو نبوسید الهی عزیزم 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Azadehparan ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 29 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] دلم غمباد خواست یکی بیاد ببوسش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 17 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، 2023 3 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] هرکس خاست ی تومن میگیرم زیر گلوشو میبوسم لطفا خانمای زشت و دهاتی نیان پیوی من مرسی اَه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 18 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 5 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم❤❤ مرسی عزیزدلم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 22 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 23 ساعت قبل، Elnaz گفته است: متاسفانه من هم دچارش شدم،چرا کسی زیرگلو منو نبوسید @Secret چرا خندیدی؟؟؟ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 هم اکنون، Elnaz گفته است: @Secret چرا خندیدی؟؟؟ باحال گفتی 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 18 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، 2023 هم اکنون، Secret گفته است: باحال گفتی ای بابا... بیماری دیگه با یه بوس حل میشد که نشد ... 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 10 شهریور، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۷ در 15:22، Miss nedaa گفته است: «» [ یه اَفسانه هَست که میگه , هَر وَقت عَزیزِتون بُغض کَردزیر ِگَلوشو بِبوسید^.^ اَگه نَبوسیدغَمبادمیگیره! بَعدهاهَم توعِلم ِپِزشکی متوجه شُدَن، غَمباد تو دُنیای ِواقعی هَمون بیماریِ تیروئیده ، چیزی که جالِبِش کَرده اینه ک اسم ِغَمباد به زَبون ِعِلمی گلوبوس نِوِشته میشه ] خیلی زیبا و جالب بود 5 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .