Miss nedaa ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 (ویرایش شده) ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ ویرایش شده 15 مرداد، 2023 توسط Miss nedaa 2 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 4 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Miss nedaa گفته است: ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ هم اکنون، Miss nedaa گفته است: ────┤ ♩♪♫♪♩ ├──── حرفای جدید میزنی عذر و بهونه تا کی؟! نفس کسی رو بگیری مگه زنده میمونه تا کی!! ♩♪ حرفای جدید میزنی قانونای نانوشته، اون آینه رو بده ببینم رو پیشونیم چیا نوشته… الا و بلا که فقط حال تو با ما خوشه، الا و بلا هرجا با هم باشیم اونجا خوشه!! ♩♪ الا و بلا تو که خوش باشی یه دنیا خوشه، یادته چیا میگفتی زیر گوش من میخوندی… ♩♪ قشنگ بود مرسی عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .