فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 لبخند بزن ! این روزا میگذره ؛ میدونم خیلی اذیت شدی ؛ میدونم زانوهات زخمیه ؛ میدونم اشکات خشک شدن و به جای اشک خون گریه میکنی ؛ میدونم دلت مرگ میخواد ؛ میدونم خستهای ؛ منم مثل توام اما لبخند بزن و اجازه نده فکر کنن ضعیف و شکننده شدی ؛ نقطه ضعفتو به کسی نشون نده بذار فکر کنن خوبی ! جوری رفتار کن که انگار هیچ چیز نمیتونه از پا درت بیاره حتی اگه الانشم از پا افتادی . ! بیا متفاوت تر باشیم، من راضیم بریم کافه پولشو ندیم در بریم، بریم با دست فروشای شهر گل بفروشیم، بریم پرورشگاه با بچه ها بازی کنیم، پله برقی های شهرو برعکس بریم، تو سرد ترین ماه سال تو خیابون بستنی بخوریم، نصف شب تو خیابون صدای آهنگو زیاد کنیم، اینا خوبه وگرنه عشق و عاشقی زیر بارونو که همه بلدن. 6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 15 دقیقه قبل، فریحا گفته است: لبخند بزن ! این روزا میگذره ؛ میدونم خیلی اذیت شدی ؛ میدونم زانوهات زخمیه ؛ میدونم اشکات خشک شدن و به جای اشک خون گریه میکنی ؛ میدونم دلت مرگ میخواد ؛ میدونم خستهای ؛ منم مثل توام اما لبخند بزن و اجازه نده فکر کنن ضعیف و شکننده شدی ؛ نقطه ضعفتو به کسی نشون نده بذار فکر کنن خوبی ! جوری رفتار کن که انگار هیچ چیز نمیتونه از پا درت بیاره حتی اگه الانشم از پا افتادی . ! بیا متفاوت تر باشیم، من راضیم بریم کافه پولشو ندیم در بریم، بریم با دست فروشای شهر گل بفروشیم، بریم پرورشگاه با بچه ها بازی کنیم، پله برقی های شهرو برعکس بریم، تو سرد ترین ماه سال تو خیابون بستنی بخوریم، نصف شب تو خیابون صدای آهنگو زیاد کنیم، اینا خوبه وگرنه عشق و عاشقی زیر بارونو که همه بلدن. این نیز بگذرد عالی بود گلم 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Topaz گفته است: این نیز بگذرد عالی بود گلم فدات عزیزم مرسی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: عالی عزیزم⚘⚘ فدات عزیز دل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Niloofar گفته است: نشی گلم مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، علی گفته است: مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 46 دقیقه قبل، فریحا گفته است: لبخند بزن ! این روزا میگذره ؛ میدونم خیلی اذیت شدی ؛ میدونم زانوهات زخمیه ؛ میدونم اشکات خشک شدن و به جای اشک خون گریه میکنی ؛ میدونم دلت مرگ میخواد ؛ میدونم خستهای ؛ منم مثل توام اما لبخند بزن و اجازه نده فکر کنن ضعیف و شکننده شدی ؛ نقطه ضعفتو به کسی نشون نده بذار فکر کنن خوبی ! جوری رفتار کن که انگار هیچ چیز نمیتونه از پا درت بیاره حتی اگه الانشم از پا افتادی . ! بیا متفاوت تر باشیم، من راضیم بریم کافه پولشو ندیم در بریم، بریم با دست فروشای شهر گل بفروشیم، بریم پرورشگاه با بچه ها بازی کنیم، پله برقی های شهرو برعکس بریم، تو سرد ترین ماه سال تو خیابون بستنی بخوریم، نصف شب تو خیابون صدای آهنگو زیاد کنیم، اینا خوبه وگرنه عشق و عاشقی زیر بارونو که همه بلدن. عااالی ،،، من حاضرم باهات کل شهرو پیاده بگردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، ɑɍɛẕőǚ گفته است: عااالی ،،، من حاضرم باهات کل شهرو پیاده بگردم ای جون دلم نمیدونی چه حسی داره وقتی به یکی کمک کنی زیر بارون مث دیوونه ها دادبزنی ،بخندی،گریه کنی،دست یه نیازمندوبگیری از خیابون ردکنی مثلا با بچه های کار گل بفروشی حس فوق العاده ای هستش ویرایش شده 15 مرداد، 2023 توسط فریحا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: ای جون دلم نمیدونی چه حسی داره وقتی به یکی کمک کنی زیر بارون مث دیوونه ها دادبزنی ،بخندی،گریه کنی،دست یه نیازمندوبگیری از خیابون ردکنی مثلا با بچه های کار گل بفروشی حس فوق العاده ای هستش اوهوم ،،، تجربه نکردم هیچکدومو ،،، همیشه دوس داشتم برم شیرخوارگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، ɑɍɛẕőǚ گفته است: اوهوم ،،، تجربه نکردم هیچکدومو ،،، همیشه دوس داشتم برم شیرخوارگاه اره خب من یه بار رفتم حسش فوق العادس به مامانم گفتم یکیو بگیریم خیلی نازوقشنگ بود قبول نکردن گفتن شرایط خاصی داره خیلی حسرت خوردم گفتم دخترم بشه ولی حیف نشد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، فریحا گفته است: لبخند بزن ! این روزا میگذره ؛ میدونم خیلی اذیت شدی ؛ میدونم زانوهات زخمیه ؛ میدونم اشکات خشک شدن و به جای اشک خون گریه میکنی ؛ میدونم دلت مرگ میخواد ؛ میدونم خستهای ؛ منم مثل توام اما لبخند بزن و اجازه نده فکر کنن ضعیف و شکننده شدی ؛ نقطه ضعفتو به کسی نشون نده بذار فکر کنن خوبی ! جوری رفتار کن که انگار هیچ چیز نمیتونه از پا درت بیاره حتی اگه الانشم از پا افتادی . ! بیا متفاوت تر باشیم، من راضیم بریم کافه پولشو ندیم در بریم، بریم با دست فروشای شهر گل بفروشیم، بریم پرورشگاه با بچه ها بازی کنیم، پله برقی های شهرو برعکس بریم، تو سرد ترین ماه سال تو خیابون بستنی بخوریم، نصف شب تو خیابون صدای آهنگو زیاد کنیم، اینا خوبه وگرنه عشق و عاشقی زیر بارونو که همه بلدن. عاالی عزیزدلمقسمت دومشو بیشتر دوس داشتم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: عاالی عزیزدلمقسمت دومشو بیشتر دوس داشتم فدات گلی قابل نداشت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 1 شهریور، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2023 در ۱۴۰۲/۲/۲۵ در 15:15، فریحا گفته است: لبخند بزن ! این روزا میگذره ؛ میدونم خیلی اذیت شدی ؛ میدونم زانوهات زخمیه ؛ میدونم اشکات خشک شدن و به جای اشک خون گریه میکنی ؛ میدونم دلت مرگ میخواد ؛ میدونم خستهای ؛ منم مثل توام اما لبخند بزن و اجازه نده فکر کنن ضعیف و شکننده شدی ؛ نقطه ضعفتو به کسی نشون نده بذار فکر کنن خوبی ! جوری رفتار کن که انگار هیچ چیز نمیتونه از پا درت بیاره حتی اگه الانشم از پا افتادی . ! بیا متفاوت تر باشیم، من راضیم بریم کافه پولشو ندیم در بریم، بریم با دست فروشای شهر گل بفروشیم، بریم پرورشگاه با بچه ها بازی کنیم، پله برقی های شهرو برعکس بریم، تو سرد ترین ماه سال تو خیابون بستنی بخوریم، نصف شب تو خیابون صدای آهنگو زیاد کنیم، اینا خوبه وگرنه عشق و عاشقی زیر بارونو که همه بلدن. عالی عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .