فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 (ویرایش شده) سلام بچه ها چالش مشاعره داریم اکثرا حتما انجام دادن ومیدونن چجوریه ویرایش شده 15 مرداد، 2023 توسط Topaz 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 از تو برآید از دلم، هر نفس و تنفسم من نروم ز کوی تو، تا که شوم فنای تو 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 23 دقیقه قبل، فریحا گفته است: از تو برآید از دلم، هر نفس و تنفسم من نروم ز کوی تو، تا که شوم فنای تو ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنست که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که بار هر نگه تو صدبار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 (ویرایش شده) 3 دقیقه قبل، Topaz گفته است: ویرانه نه آنست ک جمشید بنا کرد ویرانه نه آنست که فرهاد فرو ریخت ویرانه دل ماست که بار هر نگه تو صدبار بنا گشت و دگر بار فرو ریخت تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد ویرایش شده 15 مرداد، 2023 توسط فریحا 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 6 ساعت قبل، فریحا گفته است: تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت آزرده گزند مباد اینو هستم تا اخرش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 22 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: اینو هستم تا اخرش خوب د بدین 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: خوب د بدین دوش دیدم که ملایک در میخانه زدند 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: خوب د بدین دانی که چرا خانه حق گشته سیه پوش زیرا که خدای تو عذا دار حسین است 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 2 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: دانی که چرا خانه حق گشته سیه پوش زیرا که خدای تو عذا دار حسین است تو مپندار که مهر از دل محزون نرود آتش عشق به جان افتد و بیرون نرود وین محبت به صد افسانه و افسون نرود چه گمان غلط است این، برود چون نرود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: تو مپندار که مهر از دل محزون نرود آتش عشق به جان افتد و بیرون نرود وین محبت به صد افسانه و افسون نرود چه گمان غلط است این، برود چون نرود دلی کز معرفت نور و صفا دید به هر چیزی که دید اول خدا دید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 7 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: دلی کز معرفت نور و صفا دید به هر چیزی که دید اول خدا دید در کمینِ تو، بسی، عیبشماران هستند سینه، پردرد ز تو، کینهگذاران هستند 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: در کمینِ تو، بسی، عیبشماران هستند سینه، پردرد ز تو، کینهگذاران هستند در دایره قسمت ما نقطه تسلیم لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 3 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: در دایره قسمت ما نقطه تسلیم لطف آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی یک شب که دوست فتنه خفتست زینهار بیدار باش تا نرود عمر بر فسوس 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: یک شب که دوست فتنه خفتست زینهار بیدار باش تا نرود عمر بر فسوس سر گشته چو پرگار همه عمر دویدیم آخر ب همان نقطه که بودیم رسیدیم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 هم اکنون، حسین138 گفته است: سر گشته چو پرگار همه عمر دویدیم آخر ب همان نقطه که بودیم رسیدیم ادامه برا فردا، الان باید بخوابم شبتون بخیر 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Topaz ارسال شده در 15 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 30 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: ادامه برا فردا، الان باید بخوابم شبتون بخیر شبتون بخیر 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 49 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سر گشته چو پرگار همه عمر دویدیم آخر ب همان نقطه که بودیم رسیدیم مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: اینو هستم تا اخرش خوبه ممنون عزیز 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 15 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، 2023 48 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: ادامه برا فردا، الان باید بخوابم شبتون بخیر شبت خوش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Miss nedaa ارسال شده در 16 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 8 ساعت قبل، فریحا گفته است: مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هردم فریب چشم جادویت تا کی به تمنای وصال تو یگانه... اشکم شود،از هرمژه چون سیل روانه... 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: تا کی به تمنای وصال تو یگانه... اشکم شود،از هرمژه چون سیل روانه... هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما هرآنکس که در این حلقه نیست زنده به عشق بر او نمرده به فتوای من نماز کنید 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 مرداد، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 2 ساعت قبل، فریحا گفته است: هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریده عالم دوام ما هرآنکس که در این حلقه نیست زنده به عشق بر او نمرده به فتوای من نماز کنید دلی از خون تلاطم کرده دارم درنگی ساربان، گم کرده دارم چه میزان برگداری ساربانا شتاب مرگداری ساربانا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فریحا ارسال شده در 16 مرداد، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، 2023 2 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: دلی از خون تلاطم کرده دارم درنگی ساربان، گم کرده دارم چه میزان برگداری ساربانا شتاب مرگداری ساربانا آن سیه چَرده که شیرینیِ عالم با اوست چشمِ میگون لبِ خندان دلِ خرم با اوست 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 15 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین در ۱۴۰۲/۲/۲۶ در 13:38، فریحا گفته است: آن سیه چَرده که شیرینیِ عالم با اوست چشمِ میگون لبِ خندان دلِ خرم با اوست تو را با غیر میبینم، صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 16 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین هم اکنون، numb گفته است: تو را با غیر میبینم، صدایم در نمیآید دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیآید چالش خوبی بود ادامه ندادن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .