Topaz ارسال شده در 18 تیر، 2023 ارسال شده در 18 تیر، 2023 جدول وزن ایدهآل مردان و زنان بر اساس قد و جثه دستور العمل تشخیص استخوان بندی: اندازه قد تقسیم بر اندازه دور مچ این مقدار براى مردان: بیش از ۱۰.۴ استخوان بندی کوچک بین ۹.۶ و ۱۰.۴ استخوان بندی متوسط کمتر از ۹.۶ استخوان بندی بزرگ این مقدار براى زنان: بیش از ۱۱ استخوان بندی کوچک بین ۱۰.۱ و ۱۱استخوان بندی متوسط کمتر از ۱۰.۱استخوان بندی بزرگ . 6 2 نقل قول
ɑɍɛẕőǚ ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 22 ساعت قبل، Topaz گفته است: جدول وزن ایدهآل مردان و زنان بر اساس قد و جثه دستور العمل تشخیص استخوان بندی: اندازه قد تقسیم بر اندازه دور مچ این مقدار براى مردان: بیش از ۱۰.۴ استخوان بندی کوچک بین ۹.۶ و ۱۰.۴ استخوان بندی متوسط کمتر از ۹.۶ استخوان بندی بزرگ این مقدار براى زنان: بیش از ۱۱ استخوان بندی کوچک بین ۱۰.۱ و ۱۱استخوان بندی متوسط کمتر از ۱۰.۱استخوان بندی بزرگ . من نسبت ب قدم ریزتر از ریزم 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 هم اکنون، Topaz گفته است: جدول وزن ایدهآل مردان و زنان بر اساس قد و جثه دستور العمل تشخیص استخوان بندی: اندازه قد تقسیم بر اندازه دور مچ این مقدار براى مردان: بیش از ۱۰.۴ استخوان بندی کوچک بین ۹.۶ و ۱۰.۴ استخوان بندی متوسط کمتر از ۹.۶ استخوان بندی بزرگ این مقدار براى زنان: بیش از ۱۱ استخوان بندی کوچک بین ۱۰.۱ و ۱۱استخوان بندی متوسط کمتر از ۱۰.۱استخوان بندی بزرگ . این همون تست bmiهست برا منم متوسط 3 نقل قول
فریحا ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 15:34، Topaz گفته است: جدول وزن ایدهآل مردان و زنان بر اساس قد و جثه دستور العمل تشخیص استخوان بندی: اندازه قد تقسیم بر اندازه دور مچ این مقدار براى مردان: بیش از ۱۰.۴ استخوان بندی کوچک بین ۹.۶ و ۱۰.۴ استخوان بندی متوسط کمتر از ۹.۶ استخوان بندی بزرگ این مقدار براى زنان: بیش از ۱۱ استخوان بندی کوچک بین ۱۰.۱ و ۱۱استخوان بندی متوسط کمتر از ۱۰.۱استخوان بندی بزرگ . منم که بزنم به تخته قدم ۱۶۴ هست جثمم درشته ولی اضافه وزن دارم 2 1 نقل قول
بمب انرژی ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 در ۱۴۰۲/۱/۲۹ در 15:34، Topaz گفته است: جدول وزن ایدهآل مردان و زنان بر اساس قد و جثه دستور العمل تشخیص استخوان بندی: اندازه قد تقسیم بر اندازه دور مچ این مقدار براى مردان: بیش از ۱۰.۴ استخوان بندی کوچک بین ۹.۶ و ۱۰.۴ استخوان بندی متوسط کمتر از ۹.۶ استخوان بندی بزرگ این مقدار براى زنان: بیش از ۱۱ استخوان بندی کوچک بین ۱۰.۱ و ۱۱استخوان بندی متوسط کمتر از ۱۰.۱استخوان بندی بزرگ . سلام مرسی جالب بود. من تقریبا نسبت به قدم وزنم زده متوسطه 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 19 تیر، 2023 ارسال شده در 19 تیر، 2023 هم اکنون، فریحا گفته است: منم که بزنم به تخته قدم ۱۶۴ هست جثمم درشته ولی اضافه وزن دارم بد که نیست 2 نقل قول
فریحا ارسال شده در 20 تیر، 2023 ارسال شده در 20 تیر، 2023 15 ساعت قبل، حسین138 گفته است: بد که نیست نمیدونم ولی خودم خوشم نمیاد به قول مامانم دختر باس باربی باشه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .