ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 8 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2022 مواد لازم برای تهیه کیک کاکائویی: آرد ۲ پیمانه پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه شکر ۳/۴ پیمانه شیر ولرم ۱ پیمانه بیکینگ پودر ۱ ق غذا خوری تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۱/۲ پیمانه وانیل ۱ ق غذا چای خوری شکلات ذوب شده برای تزیین به مقدار لازم طرز تهیه کیک کاکائویی خوشمزه و ساده با فر و بدون فر: مرحله اول: آماده سازی مواد ابتدا همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند. شیر را ولرم کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا سبک شود. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود و برای پخت بدون فر نیز قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. مرحله دوم: هم زدن مواد تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر داخل کاسه بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج و کرم رنگ شود. بهتر است برای ۵ دقیقه این مواد را هم بزنید. در ادامه شیر ولرم را اضافه کنید. مرحله سوم: تهیه مایه کیک کاکائویی در ادامه روغن را اضافه کنید و هم بزنید. باید مخلوط آرد را طی ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شود. دقت کنید پف مواد را نگیرید و در یک جهت هم بزنید. مرحله چهارم: پخت کیک کاکائویی با فر و بدون فر برای پخت کیک باید آن را داخل قالب دلخواه ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود. قالب را در فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پخته شود و برای پخت بدون فر نیز باید مواد را داخل یک قابلمه چرب شده بریزید و روی شعله پخش کن قرار دهید و درب قابلمه دمکنی قرار دهید و برای ۱ ساعت بگذارید تا پخته شود. کیک را از قالب خارج کنید و با سس شکلاتی یا شکلات بن ماری شده سرو کنید. نوش جان نکات کلیدی در تهیه کیک کاکائویی با شیر بدون فر: هر چقدر پودر کاکائو شما تیره تر باشد کیک تیره ای خواهید داشت. برای فر های برقی و توستر باید دما را ۱۶۰ تنظیم کنید. به دلخواه می توانید در انتها گریل را روشن کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .