ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 8 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2022 مواد لازم برای تهیه کیک موکا کافی شاپی: تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱ پیمانه شیر ۲/۳ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه پودر قهوه ۲ بسته فوری آب جوش ۱/۴ پیمانه آرد ۱ و ۲/۳ پیمانه پودر کاکائو ۲ ق غذا خوری بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری وانیل ۱/۴ ق چای خوری طرز تهیه کیک موکا خانگی ساده و خوشمزه: مرحله اول: آماده سازی ابتدا آب جوش را با پودر قهوه فوری خوب مخلوط کنید و هم بزنید و کنار قرار دهید تا کاملا خنک شود. همه مواد را اندازه گیری کنید، شما می توانید از پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید. مرحله دوم: مخلوط کردن مواد در ادامه تخم مرغ ها را شکسته و داخل کاسه بریزید سپس وانیل و شکر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه را هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود. سپس در ادامه پودر قهوه فوری و شیر و روغن مایع را به ترتیب اضافه کنید. مرحله سوم: تهیه مایه کیک موکا سپس با افزودن هر کدام از مواد ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط و یکدست شود. سپس آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را باهم مخلوط و سه بار الک کنید تا مواد مخلوط شوند، سپس به تدریج به مواد اضافه کنید و در انتها برای ۵ ثانیه با همزن دور کند بزنید تا گلوله های آرد باز شوند. مرحله چهارم: تهیه کیک موکا قالب مورد نظر را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید و قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. سپس از قالب خارج کنید و با شکلات بن ماری شده تزیین و سرو کنید. نوش جان نکات کلیدی در تهیه کیک موکا کافی شاپ: برای گاناش شکلاتی می توانید از ترکیب مساوی خامه صبحانه و شکلات استفاده کنید. می توانید از پودر نسکافه نیز استفاده کنید. می توانید کیک را برش بزنی و با خامه قنادی تزیین کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .