ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 8 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2022 مواد لازم برای تهیه نون خامه ای: تخم مرغ ۳ عدد آب ۱ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه آرد سفید ۱ پیمانه نمک ۱/۴ ق چای خوری شکر ۱ ق سوپ خوری وانیل ۱/۴ ق چای خوری طزر تهیه نون خامه به روش قنادی در خانه مرحله اول: مخلوط کردن مواد ابتدا داخل یک تابه نچسب آب را به همراه شکر و نمک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید. به محض جوش آمدن آرد الک شده را باید یکباره به مواد اضافه کنید. مرحله دوم: داغ زدن بعد از افزودن آرد باید مرتب و سریع هم بزنید تا یک خمیر وسط تابه جمع شود. حالا باید حرارت را کم کنید و به مهم ترین مرحله نون خامه ای می رسید داغ زدن یعنی باید به مدت ۸ دقیقه خمیر را داخل تابه باز و بسته کنید تا آب اضافه خمیر تبخیر شود. مرحله سوم: افزودن تخم مرغ بعد از اینکه خوب خمیر را داغ زدید باید آن را داخل یک کاسه قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود و بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن تخم مرغ آخر وانیل را نیز بریزید و خوب هم بزنید تا یک خمیر چسبنده و یکدست بدست بیاید. مرحله چهارم: پخت نون خامه ای شما می توانید مواد نون خامه ای را با قیف روی سینی فر پایپ کنید و یا می توانید با قاشق از مواد به طور یک اندازه روی سینی قرار دهید و با انگشت روی نون خامه ای را صاف کنید. سینی فر را بعد در فر از ۲۰۰ درجه قرار دهید و بعد از ۱۰ دقیقه دما را به ۱۸۰ کاهش دهید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه دیگر نان خامه ای پف کند و بعد صبر کنید تا خنک شود و از روی سینی جدا کنید و با خامه قنادی زده شده سرو کنید. نوش جان نکات کلیدی در تهیه نون خامه خوشمزه و ساده در خانه بهتر است سایز تخم مرغ ها درشت باشد و اگر ریز بود تخم مرغ چهارم را داخل یک کاسه بزنید و کم کم به مواد اضافه کنید. مواد باید کاملا بین دو انگشت چسبنده باشد. می توانید در سولاردم یا توستر و فر برقی نیز این نون خامه ای را تهیه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .