ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 8 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2022 مواد اولیه جهت تهیه دمنوش پونه کوهی: پونه کوهی ۲ قاشق غذا خوری چوب دارچین ۱ تکه آب جوش ۱ لیوان عسل در صورت تمایل به میزان لازم دستور پخت دمنوش پونه با عسل و دارچین: مرحله اول تهیه دمنوش پونه: ابتدا پونه ها ها را پاک کرده بشورید و اجازه دهید تا خشک شود. بهتر است در تهیه دمنوش ها زیاد ساقه را نگیرید چون خود ساقه نیز دارای خواص زیادی می باشد. بهتر است از پونه کوهی برای تهیه این دمنوش استفاده کنید که می توانید به صورت خشک یا تازه استفاده کنید. مرحله دوم دم کردن دمنوش پونه: پونه را به همراه دارچین در یک قوری مخصوص دمنوش ریخته و آب را روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاملا دم بکشد. مرحله سوم سرو دمنوش پونه: دمنوش آماده شده را داخل لیوان دلخواه ریخته و با کمی عسل شیرین کنید و به همراه برگ پونه تزئین و نوش جان کنید. نکات و فون و فن تهیه دمنوش پونه مفید برای عفونت: مواد گفته شده برای ۱ نفر می باشد برای مقدار بیشتر مواد را چند برابر کنید. در صورت در دسترس نبودن پونه تازه از پونه خشک استفاده کنید. می توانید بجای عسل از نبات یا برگ استوایا استفاده کنید. دمنوش را با حرارت ملایم دم کنید. برای دم کردن دمنوش می توانید از لیوان های دمنوش ساز یا فرنچ پرس استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .