رفتن به مطلب

شربت سکنجبین و سرکه


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین و سرکه:

شکر ۲ پیمانه
آب ۱٫۵ پیمانه
نعنا ۱۵۰ گرم
سرکه ۱/۲ پیمانه
زعفران ۳ ق غذا خوری

طرز تهیه شربت سکنجبین با پیمانه و زعفران:

مرحله اول: مخلوط کردن آب و شکر

آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید و بدون هم زدن بگذارید تا شکر ذوب شود و شروع به قل زدن کند. در این موقع یک بسته نعنا را با نخ بسته و داخل مخلوط آب و شکر قرار دهید.

مرحله دوم: افزودن سرکه و زعفران

بعد از ۵ دقیقه که نعنا جوش خوردن نوبت اضافه کردن سرکه می باشد، سرکه را به همراه زعفران اضافه کنید و صبر کنید تا شربت قوام پیدا کند، مقدار زعفران به سلیقه و ذائقه خود بستگی دارد.

مرحله سوم: تهیه شربت سکنجبین

در ادامه برای تست غلظت شربت باید مقداری از آن را داخل یک نعلبکی ریخته و داخل یخچال قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود و اگر به سختی داخل نعلبکی حرکت کرد یعنی شربت به غلظت رسیده است. شربت ما تهیه شده است آن را از روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا خنک شود و داخل شیشه ریخته و برای مصرف با مقداری آب و خیار رنده شده تهیه و سرو کنید. نوش جان

  • طرز تهیه شربت سکنجبین
  • طرز تهیه شربت سکنجبین

نکات کلیدی در تهیه شربت سکنجبین خوشمزه با نعنا و سرکه

  1. می توانید بجای سرکه سفید از سرکه سیب استفاده کنید.
  2. شما می توانید از سرکه قرمز استفاده کنید تا طعم اصلی آن حذف شود.
  3. افزودن زعفران دلخواه است و می توانید حذف کنید و به صورت سبز این شربت را تهیه کنید.
  4. بهتر است از نعنا معطر استفاده کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...