ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 8 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2022 مواد لازم برای تهیه خمیر اشترودل مرغ آرد ۴ لیوان تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه ۱ ق غذا خوری شیر ولرم ۱ لیوان شکر ۱ ق غذا خوری نمک ۱ ق مربا خوری روغن ۶ ق غذا خوری مواد لازم برای تهیه اشترودل مرغ سینه مرغ ۵۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۳۰۰ فلفل دلمه ۱ عدد رب ۱ ق غذا خوری پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ مرحله اول ( تهیه خمیر اشترودل ) ابتدا شیر ولرم را داخل یک کاسه یا لیوان ریخته و شکر و خمیر مایه را بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم و درب آن را می گذاریم و بمدت ۱۰ دقیقه کنار می گذارید تا خمیر مایه عمل بیاد. در کاسه دیگر تخم مرغ و روغن مایع و نمک را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه عمل اومده را به موادتون اضافه کنید و هم بزنید سپس شروع به اضافه کردن آرد کنید ( مقدار آرد گفته شده در دستور تقریبی است و ممکن است کمی بیشتر و یا کمی کمتر آرد بخواهد ) وقتی خمیر جمع شد شروع کنید ۱۰ دقیقه ورز دادن. خمیر باید لطیف باشد و به دست نچسبد ( سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را بگیرید اگر میزان زیادی آرد اضافه کنید خمیر خشک می شود ) آن را داخل کاسه از قبل چرب شده قرار بدید سلفون کشیده و در جای گرم بمدت ۱ ساعت قرار بدید تا حجیم شود و پف کند. مرحله دوم ( آماده سازی مواد میانی اشترودل) پیاز را نگینی خرد کرده داخل تابه ریخته تفت می دهیم تا طلایی شود، سینه مرغ را فیله کرده و ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم تا مرغ ها تغییر رنگ بدهند سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را اضافه کرده سپس در تابه دیگر قارچ های ورقه شده را ریخته و تفت می دهیم تا آبش کشیده شود سپس به مایه مرغ مون اضافه و در نهایت رب را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم تا رب خوش رنگ شود و بعد ادویه ها را میزنیم و می گذاریم کنار تا خنک شود. مرحله سوم (پیچیدن اشترودل) پف خمیر را گرفته سپس با وردنه آن صاف می کنیم و مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و مقداری پنیر پیتزا روی آن ریخته سپس مانند تصویر میپیچیم. مرحله چهارم ( پخت اشترودل ) فر را از قبل بمدت ۱۰ دقیقه گرم کرده سپس روی اشترودل ها را با زعفران و یا زرده تخم مرغ رومال کرده و به دلخواه کنجد بپاشید سپس بمدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار داده تا طلایی شود. نوش جان نکات و فوت و فن های اشترودل مرغ می توان مرغ را با پیاز و برگ بو جداگانه پخت و ریش ریش کرده و اضافه کنیم. با حذف پنیر اشترودل رژیمی تری خواهید داشت. زیاد قرار دادن اشترودل ها در فر باعث خشک شدن آن می شود. بعد اینکه از فر خارج کردید احساس کردید کمی خشک است بلافاصله آن را داخل دستمال پیچیده تا نرم شود. حتما مواد میانی خنک باشد سپس روی خمیر بگذارید. رب گوجه قابل حذف است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .