رفتن به مطلب

دستور پخت کسرول ذرت و پنیر پیتزا


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا

ذرت ۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد
نمک،فلفل سفید به میزان لازم
خامه صبحانه ۱ پیمانه
آرد ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
شیر نصف پیمانه

دستور پخت کسرول ذرت و پنیر پیتزا

مرحله اول آماده سازی ذرت:

برای این مرحله کره را داخل ظرفی ریخته بعد از آب شدن آرد و نمک، فلفل سفید را به آن اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. حالا که بوی خامی آرد گرفته شد ذرت و خامه صبحانه و شیر را به مواد می افزاییم و زمان میدهیم تا به یک بافت غلیظ و خامه ای برسیم حالا ذرت خامه ای ما آماده شده است.

مرحله دوم آماده سازی سیب زمینی:

سیب زمینی را داخل آب می پزیم و بعد از سرد شدن آن را رنده و با مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار می کنیم.

مرحله سوم طبخ کسرول ذرت و پنیر پیتزا

حالا باید ذرت خامه ای آماده شده را با سیب زمینی مخلوط کنیم داخل تابه پیرکس نشکن بریزیم و مواد را به صورت منظم داخل ظرف پهن کنیم و با پنیر پیتزا پوشش کامل بدهیم. حالا در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم بعد از گذشت این زمان گریل فر را روشن می کنیم تا روی غذا هم طلایی شود در نهایت با مقداری پیازچه یا جعفری تزیین میکنیم. نوش جان

طرز تهیه کسرول ذرت و پنیر پیتزا

نکات مهم و فوت و فن های کسرول ذرت و پنیر پیتزا

  1. اگر خامه شما پر چرب بود برای اینکه کسرول خیلی سنگین نشود می توانید از کره کمتری استفاده کنید.
  2. میتوانید به جای کره از روغن گیاهی نیز استفاده نمایید.
  3. میتوانید از مخلوطی از پنیر پیتزاها استفاده کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...