رفتن به مطلب

دستور پخت شنیسل مرغ سوخاری


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه شنیسل مرغ سوخاری

سینه یا فیله مرغ ۳۰۰ گرم
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
نمک، روغن به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پودر عصاره گوشت، آویشن، جز هندی از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری

دستور پخت شنیسل مرغ سوخاری

مرحله اول مزه دار کردن مرغ:

ابتدا مرغ ها را برش طولی به عرض ۲ سانتی متر می دهیم. بعد بین پلاستیک فریزر قرار داده و کمی با بیفتک کوب یا پشت چاقو مرغ را پهن می کنیم.

برای این غذا از فیله یا سینه مرغ می توان استفاده کرد. مرغ آماده شده را به همراه پیاز نگینی خورد شده و زعفران و نمک و فلفل به مدت ۱ ساعت مزه دار می کنیم.

مرحله دوم آماده سازی پودر سوخاری:

اگر پودر سوخاری آماده در اختیار ندارید می توانید خمیر نان باگت را از داخل نان خارج کرده خشک و آسیاب کنید و ادویه های گفته شده در مواد لازم را با پودر نون مخلوط کنید. حالا آرد سوخاری خانگی شما آماده است. (اگر از پودر عصاره استفاده کردید در مصرف نمک احتیاط کنید)

مرحله سوم طبخ شنیسل مرغ سوخاری:

در این مرحله ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و کمی با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی دربیاید.

بعد مرغ را آغشته به تخم مرغ کرده و با پودر سوخاری کامل روکش می کنیم. اگر دوست دارید روکش سوخاری ضخیم تر شود این مرحله را دو بار تکرار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.

داخل تابه ای کمی روغن ریخته می گذاریم تا روغن داغ شود (نیازی به حجم زیاد روغن نداریم) شنیسل ها را داخل روغن چیده و اجازه می دهیم تا به طور کامل پخته شوند. بعد از تکمیل پخت از روغن خارج کرده روی کاغذ روغن گیر می گذاریم و می توان آن را با پوره سیب زمینی یا سبزیجات بخار پز سرو کرد. نوش جان

  • طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری
  • طرز تهیه شنیسل مرغ سوخاری

نکات مهم و فوت و فن های شنیسل مرغ سوخاری

  1. زمانیکه می خواهید مرغ ها را از مواد مرینیت خارج کنید و داخل تخم مرغ بزنید احتیاط کنید پیاز به آن نچسبیده باشد.
  2. برای لذیذ تر شدن این شنیسل خانگی بهتر است به روغن سرخ کردنی ۲۵ گرم کره اضافه کنید.
  3. در زمان روکش کردن شنیسل با آرد سوخاری احتیاط کنید تا سطحی صاف و بدون ترک پیدا کند.
  4. شنیسل را با حرارت کم بپزید تا از مغز پخت شدن آن مطمئن باشیم.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...