ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 7 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مواد لازم برای تهیه پنینی مرغ ایتالیایی خمیر فیلو ۱ بسته سینه مرغ ۱ عدد نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه، زعفران به میزان لازم اسفناج ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد پنیر ورقه ای ۱ بسته روغن مایع به میزان لازم تخم مرغ ۲ عدد آرد سوخاری، آرد سفید ۱ کاسه طرز تهیه و دستور پخت پنینی مرغ ایتالیایی مرحله اول: مرغ سینه مرغ را از پلو برش داده و نازک کنید و برش دهید تا به چند تکه تقسیم شود. سپس در تخم مرغ و آرد سفید و آرد سوخاری زده و سوخاری کنید و از روغن بردارید. مرحله دوم: اسفناج اسفناج را پاک کرده و بشوئيد و سپس خرد کرده و به همراه پیاز خرد کرده در تابه ریخته و روغن و ادویه ها را به مقدار نوک قاشق چایخوری اضافه کنید. روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا اسفناج و پیاز با هم سرخ شود در آخر از روی حرارت بردارید. مرحله سوم: پنینی مرغ ایتالیایی یک عدد خمیر فیلو را برداشته و یک عدد پنیر گذاشته و سینه مرغ و اسفناج آماده شده و پنیر ورقه ای را بگذارید و خمیر فیلو را جمع کنید. برای آماده سازی این مرحله به تابه شیاردار نیاز است و یا اگر کباب پز شیاردار دارید از آن استفاده کنید تا در هنگام پخت برای زیبایی ساندویچ خط های شیار کباب پز و یا تابه روی نان بیفتد. پنینی مرغ را روی کباب پز و یا تابه چرب شده گذاشته و دو طرف لقمه را سرخ کنید و سپس در ظرف مورد نظر بگذارید. مرحله چهارم: سرو پنینی مرغ ایتالیایی در آخر بعد از اینکه تمام پنینی مرغ های ایتالیایی را آماده کردید میتوانید به همراه سس و سالاد سزار و یا سالادهای دیگر نوش جان فرمائید. نکات خوشمزه کننده در تهیه پنینی مرغ ایتالیایی پنینی مرغ را میتوانید با انواع نان های حجیم آماده کنید. می توانید پنینی را با انواع ژامبون ها و یا گوشت چرخ کرده نیز آماده کنید. میتوانید از سبزیجات معطر نیز در پنینی مرغ استفاده کنید. معمولا پنینی را با سس پستو سرو میکنند. شما می توانید از انواع سس تارتار و یا سس پستو و انواع دیگر سس ها نیز استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .