ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 7 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مواد لازم برای تهیه پلو مکزیکی برنج ۲ پیمانه گوجه فرنگی پوره شده ۴۰۰ گرم سیر ۲ حبه عصاره سبزیجات ۱ عدد پیاز نگینی شده ۱ عدد نخود فرنگی ۱۰۰ گرم ذرت ۱۰۰ گرم آب جوشیده به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به میزان لازم دستور پخت پلو مکزیکی مرحله اول: آماده سازی سبزیجات ابتدا باید نخود و ذرت را بپزیم ولی برای اینکه مواد غذایی و مزه آن کم نشود بهتر است که بخار پز شود. پیاز را به صورت نگینی خورد کرده و سیر را هم رنده می کنیم. گوجه ها را باید پوست کنده و رنده یا با گوشکوب برقی پوره کنیم. برنج را پیمانه کرده پاک می کنیم و می شوییم و برای یک ساعت با نمک خیس می کنیم. مرحله دوم: آماد سازی سس غذا حالا داخل ظرف مناسبی مقداری روغن زیتون ریخته و پیاز و سیر را تا مرحله طلایی شدن تفت می دهیم. حالا عصاره سبزیجات، فلفل و زردچوبه را افزوده و به همراه پوره گوجه فرنگی کاملا تفت می دهیم تا سس خوشرنگی به وجود آید و در نهایت ذرت و نخود را هم به سس می افزاییم. مرحله سوم: دم گذاشتن برنج حالا برنج خیس خورده را به سس در حال جوش افزوده و تا جایی آب جوشیده می افزاییم تا یک سانتی متر روی سطح برنج را بپوشاند آب برنج که تبخیر شد کمی روغن زیتون روی آن ریخته و دمکنی روی برنج قرار می دهیم و منتظر می مانیم تا حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد. حالا برنج مکزیکی ما آماده است در ظرف مناسب ریخته و در کنار ماست یا ترشی فصل میل نمایید. نکات مهم و فوت و فن های پلو مکزیکی در هنگام افزودن برنج به سس غذا آب برنج خیس خورده را خالی کنید. می توانید کمی پودر زیره به غذا بیفزایید که غذا را بسیار خوشمزه می کند. در این برنج لوبیا قرمز پخته شده را می توانید جایگزین نخود کنید. میزان تندی این غذا را بنا به ذائقه تان تنظیم کنید. می توانید از کمی مرغ پخته و ریش شده برای تزیین استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .