رفتن به مطلب

دستور پخت کباب ازمیری ترکیه


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه کباب ازمیری

گوشت چرخ شده ۱۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
مرزه و ترخون از هر کدام ۱ ق چای خوری
پیاز یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور پخت کباب ازمیری ترکیه

مرحله اول آماده سازی برنج:

ابتدا برنج را شسته و به همراه آب، نمک و کمی زردچوبه اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود (به شکل دمی) و بعد از اینکه برنج پخته شده آن را داخل غذاساز یا چرخ گوشت ریخته و کاملا له می کنیم.

مرحله دوم آماده سازی گوشت:

حالا پیاز را پوست کنده و رنده خیلی ریز می کنیم به گوشت افزوده و کاملا ورز می دهیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن را هم می افزاییم و با گوشت دوباره ورز می دهیم.

مرحله سوم افزوده برنج:

حالا برنج از قبل آماده شده و مرزه و ترخون را به گوشت افزوده و دوباره مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم طبخ کباب ازمیری:

در این مرحله مواد را که کاملا به خورد یکدیگر رفته اند را بین دو دست به شکل لوله ای کوتاه درآورده و داخل تابه ای که در آن روغن ریخته این و روی حرارت گذاشته ایم تفت داده و بعد از اینکه طلایی شد حرارت را کم کرده درب ظرف را می گذاریم تا کاملا مغز پخت شود. حالا کباب ها را در ظرف مناسبی ریخته سرو و نوش جان کنید.

نکات و فوت و فن تهیه کباب ازمیری:

  1. کل مراحل کار را می توانید داخل غذاساز انجام دهید.
  2. توجه داشته باشید که مواد را آنقدر ورز دهید تا کاملا به خورد هم بروند.
  3. این کباب با گوشت مرغ چرخ شده هم بسیار لذیذ می شود.
  4. این غذا را در کنار گوجه کبابی و سبزی خوردن سرو کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...