رفتن به مطلب

طرز تهیه بوریتو مرغ و نان فانتزی


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای بوریتو مرغ و نان فانتزی

آرد سفید ۲ لیوان
خمیر مایع ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب ولرم ۱ لیوان
سینه مرغ ۱ عدد
پوره گوجه فرنگی ۱ پیاله
لوبیا چیتی ۱ لیوان
برنج ۱ لیوان
سیر ۱ بوته
پیاز ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
گوجه ۲ عدد
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
ماست یونانی یا ماست چکیده ۱ پیاله بزرگ
خیار شور رنده شده ۳ عدد
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه بوریتو مرغ و نان فانتزی

مرحله اول: تهیه نان

خمیر مایع و شکر را در آب ولرم ریخته و هم بزنید تا خمیر مایع عمل بیاید و سپس به آرد الک شده اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر بدست آید. سپس به مدت ۱ ساعت زمان دهید تا خمیر حجمش دو برابر شود.

مرحله دوم: پخت برنج و لوبیا

برنج و لوبیا را بهتر است که ۱ شب جلوتر خیس کنید و یا لوبیا را مرتبه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید و آب لوبیا را عوض کنید و سپس برنج را با ۲ لیوان آب و کمی نمک و روغن بپزید و لوبیا و برنج پخته شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: پخت مرغ

در یک قابلمه سیر و پیاز را خرد کرده و روغن بریزید و سپس روی حرارت گذاشته و سرخ کنید و مقداری از پیاز را برداشته و سپس ادویه ها را به همراه مرغ در قابلمه بریزید و تفت دهید و سپس به میزان ۲ لیوان آب اضافه کرده و زمان دهید تا مرغ پخته شود. سپس مرغ را ریش ریش کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن گوجه و پنیر

تمامی موادی که برای مواد میانی گفته شده بود را پس از آماده کردن و پختن به همراه گوجه های خرد شده و پوره گوجه فرنگی و سیر و پیازی که جداگانه برداشته بودید و پنیر پیتزا را همه را با هم ترکیب کنید تا مواد میانی آماده باشد.

مرحله پنجم: تهیه سس مخصوص

در آخر مواد لازمی را که برای سس گفته شده با هم مخلوط کنید و از ادویه ها البته به جز زردچوبه همه را با هم ترکیب کنید و سپس در یخچال گذاشته تا آماده شود.

مرحله ششم: آماده سازی پایانی بوریتو مرغ و نان فانتزی

ابتدا فر را با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و سپس خمیر نان آماده شده را روی میز کار آرد پاشی شده قرار دهید و ابتدا به دو قسمت تقسیم کرده و سپس با کمک وردنه باز کنید. از مواد میانی روی خمیر گذاشته و خمیر دومی را که باز کردید روی مواد میانی قرار دهید و کناره های خمیر را محکم کنید تا باز نشود. در صورت تمایل می توانید از پنیر پیتزا و جعفری روی خمیر نان بریزید و سپس بوریتو را در فر قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه تقریبا زمان پخت دهید.

مرحله هفتم: سرو بوریتو مرغ

در آخر پس از پخت می توانید بوریتو مرغ را برش زده و به همراه سس مخصوص سرو کنید.

نکات طلایی در پخت بوریتو مرغ

  1. برای آماده سازی بوریتو می توانید از نان ترتیلا نیز استفاده کنید.
  2. دستور تهیه نان ترتیلا را به صورت مفصل می توانید در آشمزی مطالعه کنید.
  3. برای آماده سازی بوریتو می توانید از گوشت چرخ کرده و یا گوشت خورشی و یا ماهیچه نیز استفاده کنید.
  4. می توانید بوریتو را به سادگی و فقط با برنج و مرغ نیز آماده کنید.
  5. همچنین می توانید پوره گوجه فرنگی را از بوریتو نیز حذف کنید.
  6. بوریتو را همانطور که گفته شد می توانید در وعده ی اصلی غذایی و یا پیش غذا نیز سرو کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...