رفتن به مطلب

طرز تهیه و دستور پخت پیتزا گوشت و قارچ رستورانی


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه مواد پیتزا گوشت و قارچ

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱/۲
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ۱ ق غذا خوری
سس کچاب و خردل به مقدار لازم
پنیرا پیتزا به مقدار لازم
پود سیر و نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت پیتزا گوشت و قارچ رستورانی

مرحله اول ( آماده سازی خمیر )

داخل کاسه ماست را ریخته و جوش شیرین را اضافه می کنیم و دو دقیقه صبر می کنیم تا جوش شیرین فعال شده سپس تخم مرغ و روغن اضافه می کنیم و هم می زنیم و سپس شروع می کنیم به اضافه کردن آرد ممکن کمی بیشتر آرد ببرد خمیر را تا جایی آرد اضافه کنید که جمع شود سپس ده دقیقه روی میز کار ورز داده و به همین راحتی یک خمیر عالی درست شد.

مرحله دوم ( تهیه مواد پیتزا )

داخل تابه قارچ های ورقه شده را بریزید و روش ۱ آبلیمو بپاشید و کمی تفت بدهید.

داخل تابه کمی روغن ریخته سپس پیاز را رنده می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را به همراه فلفل دلمه نگینی شده تفت می دهیم و پودر سیر و نمک و زردچوبه و فلفل را به همراه رب اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و در آخر قارچ را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود.

مرحله سوم ( پخت پیتزا )

خمیر را داخل ظرف مورد نظر باز کرده و با قلمو سس کچاب و خردل را روی خمیر می زنیم و مقداری پنیر پیتزا ریخته سپس مواد گوشتی را روی خمیر می ریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا خوب کاور می کنیم و در فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ دقیقه قرار دهید و در آخر گریل را روشن کرده تا روی پیتزا طلایی شود.

  • طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
  • طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

نکات و فوت و فن های پیتزا گوشت و قارچ

  • آرد زیاد به خمیر نزنید تا وگرنه سفت می شود و سعی کنید با ورز دادن چسبندگی خمیر را کم کنید.
  • برای ورز دادن بعد از منسجم شدن خمیر آن را ۵۰ بار به سطح کار بکوبید.
  • می توان از گوجه گیلاسی و زیتون سیاه فلفل دلمه خلالی شده برای روی پیتزا استفاده کرد.
  • می توان قارچ ها را خام روی مواد گوشتی بگذارید.
  • یک ظرف آب داخل فر قرار داده تا خمیر خشک نشود.
  • اضافه کردن رب کاملا سلیقه ای می باشد و قابل حذف است.
  • اگر میخواهید پنیر کش بیشتری بیاد با اسپری آب روی پیتزا چند تا اسپری کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...