رفتن به مطلب

طرز تهیه کیک برنجی یا موچی بدون فر


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد مورد نیاز برای تهیه کیک برنجی :

پودر نشاسته ذرت ۱/۲ لیوان
آرد برنج ۱ لیوان
آب ۲/۳ لیوان
شکر ۳ قاشق غذا خوری
توت فرنگی ۲۰۰ گرم
نمک ۱ پینچ

طرز تهیه کیک برنجی یا موچی بدون فر:

مرحله اول تهیه کیک برنجی:

آرد برنج، نمک و شکر را با هم مخلوط کرده و از الک عبور می دهیم و بعد آب را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم روی مواد را پوشانده و به مدت ۱ دقیقه داخل ماکروفر قرار می دهیم خارج کرده مخلوط می کنیم و دوباره این کار را انجام می دهیم. برای تهیه کیک برنجی با کیفیت این کار را ۳ مرتبه انجام می دهیم.

مرحله دوم قالب زدن کیک برنجی:

روی میز کار آرد نشاسته ذرت می ریزیم و و خمیر را روی میز منتقل کرده و کمی ورز می دهیم و بعد خمیر را به ۶ تا ۸ قسمت تقسیم کرده و کمی خمیر را روی سطح کار با کمک وردنه باز می کنیم.

مرحله سوم افزودن توت فرنگی به کیک برنجی:

حالا داخل هر تکه از خمیر را که باز کرده ایم بک عدد توت فرنگی گذاشته و خمیر را جمع می کنیم. حالا کیک برنجی ها را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

  • طرز تهیه کیک برنجی
  • کیک برنجی

نکات و فوت و فن تهیه کیک برنجی:

  1. از آرد برنج با کیفیت استفاده کنید.
  2. این کیک برنجی با مغز شکلات بسیار عالی می شود.
  3. می توانید کمی سطح کیک را مرطوب کرده و با ترافل تزئین کنید.
  4. بعد از تهیه کیک برنجی ها آنها را داخل کپسول های کاغذی بگذارید تا هم زیبا تر و هم سرو آنها را حت تر شود.
  5. برای زیبا تر شدن این کیک برنجی ها می توانید از رنگهای خوراکی برای رنگ کردن آنها استفاده کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...