رفتن به مطلب

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد اولیه مورد نیاز برای بورک اسفناج:

اسفناج ۴۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پنیر خامه ۲ قاشق غذا خوری
خمیر یوفکا به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا:

مرحله اول آماده سازی اسفناج:

ابتدا قابلمه ای بزرگ را روی حرارت قرار می دهیم و داخل آن آب و نمک ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید و بعد اسفناج پاک کرده و شسته شده را چند برش داده و داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و بعد از گذشت ۵ دقیقه اسفناج را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم آماده سازی مواد میانی بورک:

پیاز ها را به شکل نگینی خرد کرده و داخل تابه ریخته و با مقداری روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود. حالا سیر را به همراه نمک، فلفل و زردچویه به سیر می افزاییم کمی تفت می دهیم تا عطر مواد بلند شود حالا اسفناج را به پیاز داغ افزوده خوب تفت می دهیم و تا رطوبت اضافی اسفناج هم خارج شود.

مرحله سوم افزودن پنیر ها:

حالا که رطوبت اسفناج کاملا خارج شد مواد را از روی حرارت بر می داریم پنیر پیتزا و پنیر خامه ای را به باقی مواد افزوده و کامل مواد را با هم مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم پیچیدن بورک ها:

یک عدد نان را روی میز کار گذاشته و سطح نان را با مخلوط شیر و زعفران دم شده به وسیله قلموی آشپزخانه کاملا مرطوب می کنیم. حالا به صورت نواری از مواد میانی روی نان گذاشته دو سمت نان را به سمت داخل تا می زنیم تا مواد از داخل بورک بیرون نریزد و بعد از یک سمت خیلی منظم شروع به رول کردن بورک می کنیم و بعد داخل یک سینی گذاشته تا کلیه بورک ها آماده شوند.

مرحله چهارم طبخ بورک ها به دو روش:

در این مرحله برای پخت در فر روی بورک ها را با مواد شیر و زعفران پوشانده و روی بورک ها کنجد می ریزیم و در فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا زمانی که بورک کاملا طلایی شود می پزیم. بورک ها را می توانید بدون اینکه رومال و کنجد بزنید در تابه داخل روغن سرخ کنید. حالا بورک های ترد خوشمزه را به همراه انواع سس های دلخواه نوش جان کنید.

  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر
  • طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

نکات مهم و فوت و فن تهیه بورک اسفناج و پنیر:

  1. بعد از برداشتن هر لایه نان باقی نان را داخل سفره ای بگذارید تا موقع پیچیدن دچار مشکل نشوید.
  2. می توانید اسفناج را نپزید فقط کمی بیشتر باید برای تفت دادن آن زمان بگذارید.
  3. کمی پودر زیره و پودر گشنیز هم می توانید بنا به ذائقه به مواد بورک بیفزایید.
  4. کمی پودر پنیر پامزان هم با این مواد بسیار خوشمزه می شود.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...