رفتن به مطلب

طرز تهیه فطایر مرغ و پنیر عربی


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه فطایر مرغ و پنیر:

آرد ۵۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذا خوری
آب ولرم به میزان لازم
نمک ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی:

سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
رب ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ا قاشق غذا خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
زرده تخم مرغ و برای رومال فطایر ۱ عدد

طرز تهیه فطایر مرغ و پنیر عربی:

مرحله اول آماده سازی خمیر فطایر:

ابتدا خمیر مایه را به همراه شیر ولرم و نمک داخل کاسه ای بریزید و بعد کره هم دمای محیط شده را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید. حالا آرد را به تدریج افزوده و مخلوط کنید بعد آب ولرم را تا جایی بیفزایید و مخلوط کنید و ورز دهید که خمیر در کاسه جمع شود و بافت نرم و لطیفی داشته باشد. حالا خمیر را داخل کاسه گذاشته و روی آن را می پوشانیم و به مدت یک ساعت و نیم استراحت می دهیم.

مرحله دوم آماده سازی مواد میانی:

پیاز را پوست می گیریم و داخل تابه مناسبی به همراه روغن تفت می دهیم تا کاملا طلایی شود حالا سینه مرغ نگینی و خرد شده را به آن می افزاییم و به همراه رب، نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمه خوب تفت می دهیم تا عطر خوشایندی از مواد به مشام برسد.

مرحله سوم افزودن قارچ به مواد میانی:

حالا قارچ را افزوده و حرارت را بالا می بریم که قارچ آب نیندازد حالا که مرغ و مواد کاملا پخته و جا افتاده اند مواد را از روی حرارت برمی داریم و پنیر خامه ای را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا سس از حرارت بیفتد.

مرحله چهارم تهیه فطایر:

داخل سینی که بتوان آن را داخل فر قرار داد را چرب می کنیم حالا خمیر را با وردنه باز کرده و یک لایه خمیر کف ظرف مورد نظر می گذاریم حالا یک لایه از مواد آماده شده را روی خمیر ریخته و حالا لایه ای دیگر از خمیر آماده کرده و روی خمیر می اندازیم حالا روی خمیر را به شکل پیتزا برش داده رومال زده و با کنجد تزئین می کنیم.

مرحله چهارم پخت فطایر:

فطایر را داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ در جه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم بعد از پخت از فر خارج کرده و این برش های مثلثی خوشمزه را با انواع سس ها نوش جان کنید.

  • processed-80-1024x1024.jpeg
  • طرز تهیه فطایر مرغ و پنیر

نکات و فوت و فن تهیه فطایر مرغ و پنیر:

  1. به دلیل جذب رطوبت متفاوت آرد ها هر زمانی احساس کردید خمیر یکدست است و به دست نمی چسبد دیگر آرد اضافه نکنید.
  2. سعی کنید مواد خمیر را با قاشق چوبی مخلوط کنید زیرا به کیفیت نان کمک می کند.
  3. در صورت تمایل می توانید گوشت چرخ شده را جایگزین مرغ کنید.
  4. در صورت تمایل می توانید از پنیر پیتزا هم در لایه میانی استفاده کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...