رفتن به مطلب

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ با سس بشامل


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد مورد نیاز برای گراتن مرغ و قارچ:

سینه مرغ ۱ عدد
روغن زیتون به میزان لازم
پیاز نگینی شده ۱ عدد
قارچ حلقه ای خرد شده ۶ عدد درشت
سیب زمینی ۳ عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس بشامل:

آرد ۲قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل به میزان لازم
شیر ۱ پیمانه

طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ با سس بشامل:

مرحله اول آماده سازی سیب زمینی ها:

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و حلقه حلقه می کنیم حالا سیب زمینی ها را به قابلمه آب و نمک افزوده و اجازه می دهیم تا نیم پز شود. حالا داخل آبکش می ریزیم.(۴ تا ۶ دقیقه برای این کار کافی است)

مرحله دوم آماده سازی مرغ:

حالا داخل تابه ای روغن ریخته و پیاز ها را داخل روغن خوب تفت می دهیم پیاز که خوب طلایی شد سیر له شده و سینه مرغ نگینی شده را به همراه پودر کاری، نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و تا جائیکه رنگ مرغ تغییر کند خوب تفت می دهیم.

مرحله سوم افزودن قارچ:

حالا قارچ های خرد شده را می افزاییم و با حرارت بالا با بقیه مواد خوب تفت می دهیم و قارچ هم که از حالت خامی درآمد مواد را از روی حرارت برمی داریم.

مرحله چهارم آماده سازی سس بشامل:

ابتدا داخل شیر جوش کوچکی کره را ریخته و اجازه می دهیم تا ذوب شود حالا آرد را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر را به آرامی افزوده مدام مخلوط می کنیم تا آرد گلوله نشود حالا که سس کمی غلیظ شد نمک و فلفل سس را اندازه کرده و از روی حرارت برمی داریم.

مرحله پنجم تهیه گراتن:

داخل ظرفی را که مناسب سرو هم باشد کمی چرب می کنیم و سیب زمینی های نیم پز شده را کف ظرف می چینیم حالا سس مرغ و قارچ را روی سیب زمینی ها ریخته و روی سس مرغ را با یک لایه سس سفید می پوشانیم و بعد با پنیر پیتزا پوشش می دهیم.

مرحله ششم پخت گراتن مرغ و قارچ:

گراتن آماده شده را داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گذاشته و بعد از اینکه روی پنیر ها خوب طلایی شدند از فر خارج کرده و نوش جان کنید.

  • طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ
  • طرز تهیه گراتن مرغ و قارچ
 

نکات و فوت و فن تهیه گراتن مرغ و قارچ:

  1. برای تزئین غذا می توانید از انواع سس و یا گوجه گیلاسی استفاده کنید.
  2. می توانید پنیر را حذف کرده و گراتن را فقط با سس بشامل تهیه کنید.
  3. ۱ قاشق غذا خوری خامه در سس بشامل طعم بسیار خوب و متفاوتی را به سس شما می دهد.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...