ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 7 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مواد اولیه مورد نیاز برای کباب بلغاری: راسته گوساله ۸۰۰ گرم پیاز بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه ای ۱ عدد نمک، فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع ۱/۴ پیمانه طرز تهیه کباب بلغاری خوشمزه با گوشت: مرحله اول آماده سازی گوشت: برای این کار گوشت را به ورقه هایی با ضخامت ۰٫۵ سانتی متر برش داده و در ترکیب روغن، نمک، فلفل سیاه و پیاز خرد شده به مدت ۴ ساعت استراحت می دهیم. مرحله دوم نازک کردن گوشت: حالا گوشت ها را روی تخته گوشت گذاشته و با بیفتک کوب گوشت ها را می کوبیم تا نازکتر شوند و همه تکه های گوشت به یک ضخامت برسند. مرحله سوم رول کردن گوشت: حالا روی هر برش از گوشت تکه ای فلفل دلمه ای گذاشته و از یک سمت شروع به رول کردن گوشت کنید. مرحله چهارم پخت کباب بلغاری: حالا رول های آماده شده را روی منقل کباب کرده و یا داخل تابه ای سرخ نمایید وقتی کاملا سرخ شد درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید مغز پخت شود حالا کباب بلغاری خوشمزه را در کنار برنج ایرانی و کره نوش جان کنید. نکات و فوت و فن تهیه کباب بلغاری: این غذا را در کنار سبزی خوردن تازه نوش جان کنید. کباب آماده شده را با گوجه، پیاز ورقه شده و ریحان تزئین کرده و نوش جان کنید. در کنار انواع گوشت قرمز حتما از سماق استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .