ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 7 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه موساکا: گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم بادمجان ۶ عدد فلفل دلمه ۲ عدد سیب زمینی ۶ عدد سس بشامل ۱/۵ پیمانه پنیر پیتزا ۲ پیمانه رب گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن یه میزان لازم طرز تهیه موساکا یونانی گوشت و بادمجان مجلسی: مرحله اول آماده سازی بادمجان: بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می دهیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی بادمجان گرفته شد. حالا داخل تابه ای روغن ریخته و بادمجان ها را داخل آن سرخ می کنیم. مرحله دوم آماده سازی سیب زمینی: سیب زمینی ها را حلقه ای برش می دهیم و داخل تابه ای آنها را به همراه روغن خوب سرخ می کنیم و آماده می گذاریم. مرحله سوم تهیه سس گوشت: داخا تابه ای که سیب زمینی را سرخ کردیم گوشت را به همراه فلفل دلمه ای نگینی شده خوب تفت می دهیم و به آن نمک و فلفل می افزاییم و تا جاییکه رنگ گوشت تغییر کند آنها را تفت می دهیم حالا رب را به گوشت افزوده خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود حالا درب تابه را می گذاریم و حرارت را کم می کنیم تا ۱۵ دقیقه بماند و خوب پخته شود. مرحله چهارم تهیه موساکا یونانی: داخل ظرف پیرکسی را چرب می کنیم و کف ظرف را سیب زمینی چیده و بعد یک لایه بادمجان می چینیم و بعد یک لایه سس گوشتی و در نهایت یک لایه سس بشامل می ریزیم این مراحل را تکرار می کنیم تا مواد به اتمام برسد حالا با پنیر پیتزا سطح موساکا را پوشش می دهیم. مرحله پنجم پخت موساکا یونانی: حالا موساکا آماده شده را داخل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم و بعد برش و سرو می کنیم نوش جان. نکات و فوت و فن تهیه موساکا یونانی: مرحله قرار دادن بادمجان ها در آب و نمک به کمتر جذب کردن نمک به بادمجان ها کمک می کند. برای لذیذ تر شدن سس بشامل ۲ قاشق غذا خوری خامه صبحانه به آن بیفزایید. می توانید سیب زمینی ها را به جای سرخ کردن بپزید و بعد برش دهید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .