ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 7 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2022 مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه ژیگو گوشت فرانسوی: ران گوسفند ۱ عدد سیر ۱ بوته نعنا و ترخان یک دسته کوچک کره ۱۰۰ گرم نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه ژیگو گوشت گوسفندی مجلسی بدون فر: مرحله اول آماده سازی گوشت: ابتدا باید استخوان ران جدا شود و گوشت باقی بماند سپس حفره هایی عمیق روی گوشت ایجاد می کنیم. سپس با نخ مخصوص آشپزی دور گوشت را مطابق تصویر می پیچیم. مرحله دوم افزودن سیر: حالا حبه های سیر پوست کنده شده را داخل حفره های ایجاد شده روی گوشت فرو می کنیم. مرحله سوم تفت دادن گوشت: داخل تابه بزرگی روغن ریخته و تکه گوشت آماده شده را از تمام جهات داخل روغن تفت می دهیم. مرحله چهارم افزودن سیر و سبزیجات: زمانی که هر دو سمت گوشت خوب طلایی شد سیر، نعنا، ترخان را بدون اینکه خرد کنید داخل تابه می گذاریم حالا به گوشت آب می افزاییم و درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم تا ژیگو با حرارت ملایم کاملا پخته شود. مرحله پنجم سرو ژیگو گوشت: زمانی که ژیگو پخته شده باید سس کمی هم داشته باشد حالا ژیگو را از داخل ظرف خارج کرده و کره را به سس گوشت می افزاییم حالا چند برش از ژیگو جدا کرده کنار تکه اصلی می چینیم و بعد از سس کره ای آماده شده روی ژیگو می ریزیم و نوش جان. نکات و فوت و فن تهیه ژیگو گوشت مجلسی: از سبزیجات و پوره سیب زمینی هم می توانید در کنار ژیگو استفاده کنید و از سس کره ای روی آنها هم بریزید. نکته مهم و مورد اهمیت در پخت ژیگو این است که ژیگو نباید مانند گوشت پخته شده باشد پس خوب آن را تفت دهید و با آب کم آن را طبخ کنید. در هنگام افزودن آب از کنار قابلمه آب را بیفزایید و روی گوشت نریزد. رزماری گیاهی است که بسیار برای این روش طبخ گوشت مناسب است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .