رفتن به مطلب

طرز تهیه مرغ انگشتی سوخاری


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه مرغ انگشتی:

سینه مرغ ۸۰۰ گرم
سیر رنده شده ۲ حبه
خرده نان ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه مرغ انگشتی سوخاری:

مرحله اول آماده سازی مرغ:

ابتدا مرغ را برش هایی بلند و باریک میزنیم و با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

مرحله دوم آماده سازی مواد رویه:

حالا تخم مرغ را داخل ظرف مناسبی ریخته و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم. پودر نان را هم در ظرف دیگری ریخته و با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

مرحله سوم آغشته کردن به مواد سوخاری:

تکه های مرغ را به مواد تخم مرغی آغشته کرده و بعد داخل پودر سوخاری می غلتانیم و داخل ظرف مناسبی می چینیم.

مرحله چهارم پخت مرغ انگشتی:

حالا داخل تابه دیواره بلندی روغن ریخته و مرغ های آماده شده را به مدت ۶ دقیقه داخل روغن داغ خوب سرخ می کنیم نوش جان.

  • طرز تهیه مرغ انگشتی
  • طرز تهیه مرغ انگشتی

نکات و فوت و فن تهیه مرغ انگشتی سوخاری:

  1. می توانید از چیپس پودر شده به جای پودر نان استفاده کنید.
  2. این غذا را در کنار انواع سس و دیپ سرو کنید.
  3. می تونید بعد از آغشته کردن به مواد سوخاری مرغ ها را فریزری کنید و در زمان مصرف از فریزر خارج کرده سرخ و نوش جان کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...