رفتن به مطلب

طرز تهیه پیتزا لاهماجون ترکیه ای


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

 

مواد لازم برای پیتزا لاهماجون ترکیه ای

آرد سفید ۱ لیوان
خمیر مایع ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آب ولرم ۱ لیوان
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ پیاله
فلفل قرمز نمک زردچوبه پاپریکا آویشن به میزان لازم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم
لیمو ترش ۲ عدد

طرز تهیه پیتزا لاهماجون ترکیه ای

مرحله اول: خمیر پیتزا

در یک کاسه آب ولرم را به همراه خمیر مایع و شکر بریزید و زمان دهید تا عمل بیاید. سپس به آرد سفید اضافه کرده و مخلوط کنید تا یک خمیر لطیف عمل بیاید. روی خمیر را بپوشانید و زمان دهید تا خمیر حجمش تغییر کند.

مرحله دوم: لاهماجون

در یک تابه پیاز را خرد کنید و روغن اضافه کنید و تابه را روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا پیاز سرخ شود. سپس گوشت چرخ کرده و ادویه ها را اضافه کنید. رنگ گوشت که تغییر کرد، رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید. آب ۱ عدد لیمو ترش را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: پخت پیتزا لاهماجون

کف تابه را چرب کنید و سپس یک چانه ی کوچک از خمیر پیتزای آماده را در تابه پهن کنید. سپس کمی رب گوجه و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و بر روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا بریزید و سپس از مواد گوشتی بریزید و فلفل دلمه ای خرد شده را بچینید و اگر فر ندارید درب تابه را گذاشته و ۱۰ دقیقه زمان دهید با حرارت متوسط خمیر بپزد و پیتزا را برداشته و یک لایه ی دیگر آماده کنید و روی پیتزای قبلی بگذارید. اینگونه می توانید پیتزا لاهمجان چند طبقه ای را آماده کنید. اگر از فر استفاده می کنید، با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید.

مرحله چهارم: سرو پیتزا لاهماجون ترکیه ای

به همین ترتیب باید پیتزا لاهماجون را آماده کنید و می توانید در آخر به همراه چاشنی دلخواه و سس و آب لیمو پیتزا لاهماجون خانگی را آماده کنید و نوش جان فرمائید.

  • پیتزا لاهماجان ترکیه
  • پیتزا لاهماجان ترکیه

نکات خوشمزه کننده در تهیه پیتزا لاهماجون ترکیه ای

  1. اصل لاهماجون با گوشت قرمز است ولی شما می توانید با گوشت مرغ نیز لاهماجون را تهیه کنید.
  2. می توانید از قارچ و نخود فرنگی در لاهماجون استفاده کنید.
  3. پیتزا لاهماجون را می توانید یک لایه ای هم سرو کنید.
  4. خمیر لاهماجون باید نازک باشد تا حسابی برشته شود.
  5. لاهماجون کمی تند سرو می شود، بنابراین اگر شما هم تند خور هستید می توانید از فلفل سفید هندی نیز استفاده کنید.
  6. می توانید از دانه های زیتون و گوجه گیلاسی و یا جعفری نیز در لاهماجون استفاده کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...