رفتن به مطلب

طرز تهیه کباب مرغ هندی


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

کباب هندی یکی از غذاهای پر طرفدار هندی می باشد که بسیار خوشمزه و پر طرفدار است. مشخصه اصلی غذاهای هندی وجود انواع و اقسام ادویه جات می باشد که یک گوشت معمولی را تبدیل به غذایی خوش عطر و بو و لذیذ می کند. امروز قصد داریم تا طرز تهیه کباب هندی مرغ با ادویه فراوان را به شما آموزش دهیم پس با آشمزی همراه باشید.

مواد اولیه مورد نیاز جهت تهیه کباب مرغ هندی:

برگ بو ۲ عدد
پودر زنجبیل ۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر رازیانه ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
آب لیمو ۴ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
پودر کاری ۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
مرغ تکه شده ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کباب مرغ هندی:

مرحله اول آماده سازی مواد اولیه:

ابتدا مرغ را شسته و به تکه های مورد نظر برش دهید. سپس پیاز را پوست گرفته و رنده می کنیم و آماده می گذاریم.

مرحله دوم آماده سازی مواد مزه دار کننده مرغ:

روغن، زعفران دم شده و آبلیمو را به پیاز آماده شده می افزاییم سپس ادویه های خشک را به ترتیب به این مخلوط می افزاییم و کاملا مخلوط می کنیم تا مایعی خوشرنگ و غلیظ به دست آید.

مرحله سوم استراحت مرغ:

تکه های مرغ را داخل مواد آماده شده می غلتانیم و روی ظرف را با یک سلفون می پوشانیم و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا مزه دار شود این زمان می توان تا ۱۲ ساعت هم افزایش یابد.

مرحله چهارم پخت مرغ:

برای پخت این کباب به دو روش عمل کنید:

۱٫مواد روی مرغ ها را پاک کرده و داخل توری کباب قرار داده و روی زغال و منقل کباب را تهیه کنید.

۲٫تکه های مرغ را داخل سینی پخت چرب شده قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.

مرحله پنجم سرو کباب مرغ هندی:

کباب مرغ هندی را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار برنج و یا سبزیجات بخار پز سرو و نوش جان کنید.

  • طرز تهیه کباب مرغ هندی
  • طرز تهیه کباب مرغ هندی

نکات و فوت و فن تهیه کباب مرغ هندی:

  1. می توانید از تکه های مرغ کوچک جوجه کباب استفاده کنید و یا از ران مرغ استفاده کنید فقط چندین برش عمیق روی تکه های مرغ ایجاد کنید.
  2. اگر به ادویه خاصی حساسیت دارید می توانید آن را حذف کنید.
  3. حتما پوست و قسمت های چرب مرغ را جدا کنید تا مرغ به صورت یکدست پخته شود.
  4. بهتر است از کته کره ای برای سرو در کنار این کباب استفاده کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...