رفتن به مطلب

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس بشامل


ШHłTΞ ШФŁŦ

ارسال های توصیه شده

در دنیای غذاهای ایتالیایی پاستا طرفدار بیشتری دارد و به همین علت آشمزی برای شما عزیزان طرز تهیه پاستای مرغ و قارچ با سس بشامل را آماده کرده است تا یک پیشنهاد غذایی شاید هم جدید برای شما همراهان باشد. همراه ما باشید برای مواد لازم و طرز تهیه پاستای مرغ و قارچ.

مواد لازم برای پاستا مرغ و قارچ با سس بشامل

پاستا ۱ بسته با فرم دلخواه
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱ پیاله
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک فلفل هندی رزماری به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
روغن جامد و مایع به میزان لازم
سس بشامل ۱ پیاله
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری
پیازچه یک دسته کوچک
آب به میزان لازم

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با سس بشامل

مرحله اول: مرغ

در یک قابلمه پیاز را خرد کرده و روغن بریزید و سپس روی حرارت گذاشته و تفت دهید تا پیاز کمی سرخ شود. سپس سینه مرغ را به همراه ادویه ها به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید تا کمی سرخ شود و سپس به میزان ۳ لیوان آب بریزد و درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا به مدت ۱ ساعت مرغ پخته شود. سپس بعد از گذشت این زمان سینه مرغ را ریش ریش کنید و یا مکعبی خرد کنید. آب مرغ را می توانید نگه داری کنید.

مرحله دوم: پاستا

در یک قابلمه تا نیمه آب بریزید و ۱ قاشق نمک و روغن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارد تا روی حرارت بالا آب به جوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش بریزید و زیر و رو کنید تا پاستا به مدت ۱۵ دقیقه به جوشد. سپس آبکش کرده و لعاب ماکارونی را دور نریزید و نگهداری کنید.

مرحله سوم: قارچ

قارچ را خرد کرده و به همراه نمک و آبلیمو و روغن در تابه ریخته و با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ دیگر سیاه نشود.

مرحله چهارم: سرو پاستا مرغ و قارچ

پاستا را در ظرف مورد نظر کشیده و مرغ و قارچ آماده را اضافه کنید. همچنین جعفری و پیازچه را خرد کرده و همینطور با نخود فرنگی به همراه سس بشامل به پاستا مرغ و قارچ اضافه کنید و سپس نوش جان فرمائید.

نکات تکمیل کننده پاستا مرغ و قارچ با سس بشامل

  1. می توانید در تهیه پاستا آب لیمو اضافه کنید تا چسبندگی در پاستا بوجود نیاید.
  2. می توانید طرز تهیه سس بشامل را در آشمزی جست و جو کنید.
  3. پاستا را می توانید با اسپاگتی نیز آماده کنید.
  4. همچنین می توانید سس بشامل را حذف کنید و از سس مایونز و خامه استفاده کنید.
  5. بهتر است پاستا را دم نگذارید و به همین صورت نوش جان فرمائید.
  6. در صورت دلخواه می توانید از پنیر پارمسان و یا نوع دیگر نیز در پاستا استفاده کنید.
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...