ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 7 بهمن، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2022 (ویرایش شده) مواد لازم برای تهیه کیوسکی مرغ سینه مرغ ۱ عدد پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم جعفری ۲۰۰ گرم نمک، فلفل، آویشن، رزماری، پودر کاری به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم آرد سفید ۱ کاسه آرد سوخاری ۱ کاسه تخم مرغ ۲ عدد طرز تهیه کیوسکی مرغ مرحله اول: مواد میانی در یک کاسه پنیر پیتزا را با جعفری مخلوط کنید و در بین نایلون به صورت لوله ای بگذارید و در فریزر به مدت ۱ ساعت بگذارید. مرحله دوم: سینه مرغ سینه مرغ را از وسط نصف کرده و با گوشکوب بیفتک کوب پهن کنید و با ادویه ها هر دوطرف مرغ را طعم دار کنید و در لای نایلون گذاشته و ۱ ساعت در فریزر بگذارید. مرحله سوم: آماده سازی اولیه کیوسکی سینه مرغ و مواد میانی را از فریزر در بیاورید و مواد میانی را روی سینه مرغ گذاشته و رول کنید و دوباره ۱ ساعت در فریزر بگذارید. مرحله چهارم: مراحل سوخاری کردن کیوسکی سینه مرغ را از فریزر در بیاورید و در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بزنید و دوباره ۱ ساعت فریزر کنید. طرز تهیه کیوسکی مرغ ساده و خوشمزه به روش روسی مرحله پنجم: سرخ کردن کیوسکی مرغ در یک قابلمه تا نیمه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس کیوسکی مرغ را در روغن سرخ کنید و با سس و چاشنی دلخواه نوش جان فرمائید. نکات کلیدی در تهیه کیوسکی مرغ: در مواد میانی می توانید از فلفل دلمه ی رنده شده و یا قارچ استفاده کنید. می توانید در تهیه کیوسکی مرغ از هر نوع پنیری که دوست دارید نیز استفاده کنید. از ادویه های لازم می توانید در مواد میانی کیوسکی نیز استفاده کنید. می توانید قبل از سوخاری کردن کیوسکی مرغ را فریزر کنید و نگهداری کنید. ویرایش شده 7 بهمن، 2022 توسط ШHłTΞ ШФŁŦ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .