رفتن به مطلب

آشپزی با سکرت خواص میرزا قاسمی 😊


Secret

ارسال های توصیه شده

مهار فشار خون بالا با میرزا قاسمی

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: میرزا قاسمی به علت داشتن پتاسیم برای مبتلایان به فشار خون بالا بسیار مفید است.

 میرزا قاسمی غذای محلی شهر‌های شمال کشور است، هر چند اکنون در بیشتر مناطق کشور این غذا مصرف می‌شود.

میرزا قاسمی حاوی فیبر، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات و انواع ویتامین‌های A ، D ، C و گروه ویتامین‌های B مانند B۱ ، B۲ و B۶ است.

برای بررسی خواص میرزا قاسمی و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید:

مهم‌ترین خواص میرزا قاسمی

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص میرزا قاسمی اظهار کرد: این غذا حاوی فیبر فراوان بوده بنابراین برای افرادی که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، مفید است، زیرا فیبر موجود در میرزا قاسمی باعث احساس سیری و کاهش اشتها در افراد می‌شود.

وی درباره خواص دیگر میرزا قاسمی بیان کرد: سیر موجود در میرزا قاسمی خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد؛ این غذا برای مبتلایان به چربی خون مناسب است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: میرزا قاسمی حاوی پتاسیم بوده، بنابراین مصرف این غذا برای مبتلایان به فشار خون بالا مفید است.

عظمایی گفت: میرزا قاسمی به علت داشتن آهن غذایی مفید برای مبتلایان به کم‌خونی است.

وی یادآور شد: بادنجان حاوی آلکالوئیدی به نام "سولانین" است، بنابراین مصرف بادنجان در افرادی که معده‌ ضعیف دارند، ممکن است موجب ایجاد آلرژی و مسمومیت شود؛ اشخاص برای پختن بادنجان باید نخست پوست آن را بکنند سپس بادنجان را به شکل ورقه‌ورقه ببرند و روی ورقه‌ها نمک بپاشند، در این صورت آب بادنجان خارج می‌شود؛ این آب زرد رنگ و حاوی سولانین است؛ پس از خارج شدن آب بادنجان، آن را به خوبی بشویید و بپزید؛ بادنجان‌های تلخ سولانین بیشتری نسبت به بادنجان‌های شیرین دارند.

کنترل قاتل خاموش با میرزا قاسمی/ مهار فشار خون بالا با میرزا قاسمی


مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی (پنج تا ۶ نفر)

بادنجان                                                                                پنج عدد
گوجه‌فرنگی                                                                         هشت عدد
سیر                                                                                      هفت تا هشت حبه
تخم‌مرغ                                                                               چهار عدد
روغن زیتون                                                                         یک استکان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین و زنجبیل                به مقدار لازم

 طرز تهیه میرزا قاسمی

-نخست بادنجان‌ها را کبابی کنید سپس پوست آنها را بکنید و آن‌ها را خوب بکوبید تا به شکل پوره دربیایند.
-داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید پس از اینکه روغن داغ شد، گوجه‌فرنگی خرد یا رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید سپس سیر خرد و بادنجان‌های کوبیده شده را هم به مواد اضافه کنید تا به خوبی بپزند.
-ادویه‌جات و تخم‌مرغ‌ها را هم به مواد درون ماهیتابه بیفزایید و صبر کنید تا به خوبی بپزند.
- میرزا قاسمی آماده است؛ آن را همراه با نان یا برنج میل کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16 ساعت قبل، MINA گفته است:

من یکی از مورد علاقه هام اینه یه بار شده امتحان کنم این غذا رو ولی تو کتم نمیره

 

ترکیب تخم مرغ کنارر  سیر و بادمجان

ترکیبه میرزا با قاسمه 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...