فندق ارسال شده در 22 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، 2022 عام ... دارم به این فکر میکنم ک تنهایی چقد بدع ادم درک نمیکنه ولی وقتی از تح تح قلبش حس کنه تنهاست حس خعلی بدی بش دست میده وقتی گوشیتو برداری ببینی هیچکی نی ک بش کل اتفاق روزتو تعریف کنی ینی تنهایی دوتا خبر جدید / خبر بد : من تنها شدم / خبر خوب : من به تنهایی برای خودم کافیم ط داری ب چی فک میکنی ؟ اوم منتظرم ببینم شوماها ب چی فک میکنید لفطن زیر پستم بنویسید 4 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 به خنگ بودن خودم خودت به اینکه اگه پیشم بودی چیکارا ک نمیکردیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 23 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 1 دقیقه قبل، سارا گفته است: به خنگ بودن خودم خودت به اینکه اگه پیشم بودی چیکارا ک نمیکردیم خالع نمصن جام خالیع پیشت 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 اله بقوداا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فندق ارسال شده در 23 مهر، 2022 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 هم اکنون، سارا گفته است: اله بقوداا بوقودااااااااااااا 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سارا ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asal_banoo ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 ب کلاس زبانم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .