رفتن به مطلب

روش های نگهداری و حفظ طعم قهوه


ارسال های توصیه شده

» نگهداری دانه قهوه ساده‌تر از پودر قهوه است.

» پیشنهاد میشود هنگام خرید قهوه دانه‌های آن را تهیه و خودتان در منزل آسیاب کنید.

» هر بار به اندازه نیاز روزانه‌تان دانه‌های قهوه را پودر کنید.

» پودر قهوه تا 1 ماه بدون تغییر عطر و طعم داخل ظروف شیشه‌ای با رنگ تیره باقی می‌ماند.

» ظروف نگهداری قهوه را در مکان‌های خشک ، خنک و به دور از نور و هوا قرار دهید.

» مکان‌های مرطوبی مانند یخچال ، جای مناسبی برای نگهداری پودر قهوه نیستند.

» هرگز از قاشق خیس برای برداشتن پودر یا دانه قهوه استفاده نکنید.

» اگر دانه‌های قهوه را درون قوطی‌ فلزی یا ظرف شیشه‌ای تیره‌ بریزید می‌توانید مطمئن باشید که حداقل تا 4 ماه بدون تغییر رنگ و بو باقی می‌مانند.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...