رفتن به مطلب

طرز تهیه آش دوغ


ارسال های توصیه شده

آش دوغ یکی از غذاهای محلی غرب کشور می باشد که بسیار لذیذ است ولی آش دوغ به خاطر داشتن دوغ و سیر باعث افت فشار خون می شود. بنابراین در خوردن آن نباید زیاده روی کنید. در این بخش آکاایران طرز تهیه آش دوغ را آماده کرده است. با ما همراه باشید.



طرز تهیه آش دوغ

مواد لازم برای آش دوغ:

سبزی آش خرد کرده یک کاسه ماست خوری
گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری
آرد برنج چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
برنج نصف لیوان
دوغ یک و نیم لیتر
پیاز یک عدد
نخود نصف لیوان
طرز تهیه:

نصف لیوان نخود را با مقداری آب (بدون نمک) 5 الی 6 ساعت می پزیم تا حدود 2 الی 3 لیوان آب اضافه بماند. سپس نصف لیوان برنج را اضافه کرده تا یک الی دو ساعت دیگر بپزد و لعاب بیاندازد و بعد گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز داده و با آن توپ های قلقلی درست می کنیم و به آش اضافه می کنیم.

چهار قاشق آرد برنج را در یک ظرف ریخته، دوغ را کم کم به آن اضافه کرده، هم می زنیم. سپس آن را به آش غلیظ اضافه می کنیم و بعد یک کاسه سبزی آش خرد شده را اضافه کرده، مرتب هم می زنیم تا آرد برنج پخته شده، لعاب بیاندازد. آش دوغ آماده پذیرایی می باشد.

مقدار کالری موجود در کل آش دوغ حدودا 1900کیلو کالری می باشد. مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست خوری آش160کیلو کالری می باشد.

امیدواریم با تهیه این آش دوغ خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...