رفتن به مطلب

طرز تهیه کیک ساده​


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع دو سوم لیوان
شکر یک و نیم لیوان
ماست یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آرد دو لیوان

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم می زنیم تا کمی سفید شوند.
شکر و روغن را نیز در ظرف دیگری می ریزیم و هم می زنیم تا به صورت مایع کرم رنگی درآید.
سپس تخم مرغ هایی را که قبلا زده بودیم، به مخلوط شکر و روغن اضافه می کنیم و 5 دقیقه هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند.
بیکینگ پودر، وانیل و ماست را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع یکدستی شود.
بعد آرد را کم کم به مایع اضافه می کنیم (بهتر است آرد را روی مواد الک کنیم).

 
طرز تهیه کیک ساده


بعد به آرامی مایع کیک را هم می زنیم تا آرد خوب مخلوط شود (بعد از اضافه کردن آرد، مایع را نباید خیلی هم بزنیم).
ظرف پیرکسی را از قبل چرب کرده و در فر می گذاریم تا داغ شود.
سپس کمی آرد در ته ظرف پیرکس داغ می پاشیم و مایع کیک را درون آن می ریزیم.
این کیک را در ماکرویو به مدت 20 دقیقه می گذاریم و اگر از فر استفاده می کنیم، مدت 40 دقیقه می گذاریم.
بعد از سرد شدن کیک، آن را برش می زنیم و روی آن را با پودر قند و پودر گردو یا پسته یا بادام تزئین می کنیم.

نکته :

منظور من از لیوان برای مواد لازم در بالا، یک عدد لیوان فرانسوی است.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 ساعت قبل، ШHłTΞ ШФŁŦ گفته است:

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع دو سوم لیوان
شکر یک و نیم لیوان
ماست یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آرد دو لیوان

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم می زنیم تا کمی سفید شوند.
شکر و روغن را نیز در ظرف دیگری می ریزیم و هم می زنیم تا به صورت مایع کرم رنگی درآید.
سپس تخم مرغ هایی را که قبلا زده بودیم، به مخلوط شکر و روغن اضافه می کنیم و 5 دقیقه هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند.
بیکینگ پودر، وانیل و ماست را به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع یکدستی شود.
بعد آرد را کم کم به مایع اضافه می کنیم (بهتر است آرد را روی مواد الک کنیم).

 
طرز تهیه کیک ساده


بعد به آرامی مایع کیک را هم می زنیم تا آرد خوب مخلوط شود (بعد از اضافه کردن آرد، مایع را نباید خیلی هم بزنیم).
ظرف پیرکسی را از قبل چرب کرده و در فر می گذاریم تا داغ شود.
سپس کمی آرد در ته ظرف پیرکس داغ می پاشیم و مایع کیک را درون آن می ریزیم.
این کیک را در ماکرویو به مدت 20 دقیقه می گذاریم و اگر از فر استفاده می کنیم، مدت 40 دقیقه می گذاریم.
بعد از سرد شدن کیک، آن را برش می زنیم و روی آن را با پودر قند و پودر گردو یا پسته یا بادام تزئین می کنیم.

نکته :

منظور من از لیوان برای مواد لازم در بالا، یک عدد لیوان فرانسوی است.

 مطمعنی کیک سادس کیکی ۳ تا تخم مرغ بخوادساده نیس که ازون یک تخم مرغیاش بزار 🙃💕💕👌👌 مرسی عالی بود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...