ШHłTΞ ШФŁŦ ارسال شده در 18 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2022 طرز تهیه سوپ زرشک این سوپ را می توان به عنوان یک وعده شام دلچسب و گرم برای خانواده آماده نمود و یا به عنوان یک پیش غذا در میهمانی ها سرو نمود و از آن لذت برد.این سوپ متنوع بوده و دارای انواع سبزیجات و همچنین آبلیمو می باشد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش چربی خون نیز بسیار عالی می باشد. مواد لازم : سینه مرغ : ۳۰۰ گرم جعفری خردشده : ۱۵۰ گرم قارچ خردشده : ۱۰۰ گرم رب گوجهفرنگی : دو قاشق سوپخوری آرد گندم : دو قاشق سوپخوری آبلیمو : سه قاشق سوپخوری زرشک : ۲۰۰ گرم پیاز : یک عدد هویج : ۱۰۰ گرم سیبزمینی : ۸۰ گرم روغن مایع ; نصف پیمانه نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه سوپ زرشک : پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت میریزیم. سپس هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت میپزیم. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین میکنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .